Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.

Är du företagare och vill ta ditt företag till nästa nivå? Utveckla och lansera en ny produkt eller tjänst? Gå in på en ny marknad, nationellt eller internationellt?

Vi på näringslivs- och utvecklingskontoret kan hjälpa dig som vill utveckla ditt företag. Här har vi samlat information om några områden som kan vara viktiga för att ditt företag ska kunna fortsätta att utvecklas.

 

RÅDGIVNING

Vi erbjuder kvalificerad och konfidentiell rådgivning inom affärsutveckling och finansiering.
Vi har även specialiserad affärsutveckling för dig som driver verksamhet inom besöksnäringen. Vill du diskutera ditt företagande, söka samarbetspartners, paketera eller produktutveckla något i din verksamhet, kontakta oss.

 

FINANSIERING

Det finns flera olika sätt att finansiera en tillväxtsatsning eller projekt. Vi hjälper dig att reda ut begreppen och presenterar vilka olika alternativ som finns, alltifrån lån och riskkapital till offentligt stöd i olika former. Ta på ett tidigt stadie kontakt med oss så hjälper vi dig!
» Läs mer om finansiering här

 

MENTOR

Som företagare kan det vara skönt att ha en erfaren person att bolla idéer med och få stöttning i utvecklingen av företaget. Vill du utveckla dig själv, din affärsidé och ditt företag? Är du beredd att avsätta tid och engagemang? Då är Mentorprogrammet något för dig.
» Mer om Mentorprogrammet

 

EXPORT

För dig som funderar på att ge dig ut på en internationell marknad så bistår vi med kontakter till myndigheter och företag som är experter på det.

 

SÄLJA, KÖPA ELLER AVVECKLA

Om du vill sälja eller avveckla ditt företag eller kanske köpa ett nytt så kan vi förmedla kontakter och vägleda dig.

 

LOKALER OCH MARK

Om du behöver hyra en lokal till ditt företag eller köpa mark för att bygga så hjälper vi dig med rätt kontakter.
»L äs mer om lokaler och mark här