Bollnäs kommun följer myndigheternas råd och riktlinjer gällande covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.

Bild webben

 CNC webb  

Bollnäs CNC AB
Bollnäs CNC AB levererar legotjänster med fokus på maskinberarbetning. Vår maskinpark inom CNC-fräsning och svarvning har stor flexibilitet. Produktionen lämpar sig väl för tillverkning i stål, aluminium, rostfritt, gjutgods, mässing. Bollnäs CNC har lång erfarenhet och bred kompetens av. Vi har hjälpt kunder med att tillverka allt från finmekaniska detaljer med hög precision till lastmaskinfästen, grävmaskinfästen, komponenter till flishuggar och krossverk.

Vi söker dig som har erfarenhet som CNC-operatör eller produktionstekniker.

www.bollnascnc.se

 BRUKS webb  

BRUKS AB
BRUKS är världsledande inom konstruktion och tillverkning av utrustning för bulkmaterialhantering. Kundservice och produkternas prestation utgör grunden i vår företagspolicy. Vi levererar specialiserade kundlösningar som inkluderar utvecklingen av kundanpassade maskiner och system. Våra tjänster omfattar projektkonstruktion, teknisk support, igångkörning inklusive utbildning samt maskinservice med fjärrstyrd övervakning av maskinernas funktioner. Vår kundservice och kvalitetsprodukter utgör grunden i vår företagspolicy, och vi är stolta över vår satsning på optimala kundlösningar för olika industrier.

Vi rekryterar inte i dagsläget men om du har kompetens/stor erfarenhet inom följande områden - är du ändå varmt välkommen att kontakta oss då vi gärna knyter bra kontakter för framtiden: Marknad/försäljningschef, konstruktion, strategiskt inköp eller om du har arbetat som beräkningsingenjör.

www.bruks.com

 Exidor webb  

EXIDOR AB
Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. Våra lösningar finns i skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare och terminalfordon, liksom i transport- och väghållningsfordon och många andra mobila sammanhang. Produkter och styrsystem från Excidor syftar till att höja prestandan på din maskin och samtidigt ge föraren en ergonomisk och fungerande arbetsplats.

Vi söker dig som har erfarenhet som montör (produktion kablage), programmerare (hård-/mjukvarunäraprogrammering) och elektronikkonstruktör.

www.excidor.se

 Kilafors webb  

Kilafors
Kilafors tillverkar marknadens bredaste och mest kompletta sortiment av driftsäkra släpvagnar, byggda för nordiska förhållanden, baserade på beprövade konstruktioner och komponenter. Vi är sedan länge marknadsledande i Sverige när det gäller transportlösningar, där våra huvudprodukter är släpvagnar och lastbilspåbyggnader. Vi samarbetar med alla stora lastbilstillverkare vilket gör att vi kan ta hem ett chassi och bygga på det helt efter kundens önskemål.

Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare (MIG, MAG, MMA)

www.kilafors.se

 WTJ webb  

WTJ Konstruktion AB

WTJ är en renodlad legoleverantör inom tillverkningsindustrin med maskinpark för de riktigt stora produkterna. Vår styrka ligger i skärning (laser, gas, plasma), kantbockning ( 1st kantbock på 1250 ton 7 meter lång och en kantbock på 400 ton 4 meter lång), robotsvetsning (kan robotsvetsa upp till 13m långa konstruktioner i tre olika robotar), manuell svetsning och montering. WTJ tillhandahåller idag artiklar från skärning, bockning, svetsning, till ytbehandlat och färdigmonterat.

Vi söker dig som har erfarenhet som svetsare (robot och manuell), kantpressare, administrativ personal inom beredning och försäljning.

www.wtj.se