Utbildningar & kompetensutveckling

Här hittar du information om kommande och pågående projekt och insatser, som kan vara till nytta i din vardag som företagare.

Almi – Accelerera hållbar omställning

Almi GävleDala och Almi Värmland har beviljats ett treårigt projekt från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden för att stötta och accelerera företagens hållbara omställning i Dalarna, Gävleborg och Värmland. Läs mer om Almi och projektet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

IUC Gävleborg

IUC Gävleborg ger stöd till små och medelstora industriföretag i regionen. Deras uppdrag är att samordna och stimulera kompetensutveckling, innovationskraft och affärsmöjligheter för industrin i Gävleborg för att gynna en hållbar utveckling och tillväxt. Läs mer om IUC Gävleborg och deras erbjudanden. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Affärskompetens

Affärskompetens Sverige är en ideell förening som hjälper småföretag att bli mer lönsamma genom att stärka företagsledare och medarbetare i ämnen som är viktiga för alla företag. Läs mer om Affärskompetens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och deras pågående insatser Perfekt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Reform. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

CirEko

CirEko är en svensk näringslivs- och medlemsorganisation som oberoende och non-profit fokuserar på en affärsomställning till en cirkulär ekonomi. Läs mer om CirEko Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och CirEko Akademi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skatteverket

Skatteverket erbjuder löpande kostnadsfria webbseminarier inom flera olika teman i ett företags olika cykler. Du kan läsa mer och boka plats på Skatteverkets hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Verksamt.se LIVE

Webbinarierna i serien verksamt.se LIVE vänder sig till dig som ska starta, driver eller vill utveckla ditt företag. Här får du möta myndighetsexperter som ger information och tips som kan vara till nytta för dig. Läs mer på verksamt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Länsstyrelsen Gävleborg

Länsstyrelsen har ett varierat och brett utbud av kurser som erbjuds inom landsbygdsprogrammet. Mer info och aktuella kurser finns på Länsstyrelsens hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bokföringsnämnden (BFN)

BFN ger ut allmänna råd till bestämmelserna i bokföringslagen och årsredovisningslagen. De ger också ut vägledningar och informationsmaterial. Läs mer om BNF:s uppdrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och kika gärna på deras filmer om bokföring Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som beskriver kortfattat vad du som nybliven företagare behöver veta om budget, verifikationer, löpande bokföring, årsbokslut/årsredovisning m.m.

Den 19 september börjar höstens starta-eget-utbildning

Perfekt för dig som är nyfiken på att starta eget. Vi ger dig som deltar de förutsättningar och verktyg du behöver för att lyckas med din affärsidé. Utbildningen består av tematiska block som kommer att ge dig all den kunskap och inspiration du behöver för att kunna ta steget till eget företagande.
Vem kan ansöka?
För dig som bor i Bollnäs eller Ovanåkers kommun, utbildningen är kostnadsfri.
Mer information, utbildningsinnehåll & anmälan Öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 maj 2024 kl. 10.15

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: