Matsedel och kost inom äldreomsorgen

Vi levererar frukost, lunch och middag till ca 250 personer på kommunens äldreboenden: Karlsund, Gutenberg, Hällagården och Ängslunda. Varje vecka tillagas dessutom 1400 matlådor till hemtjänstens kunder.

Vi driver även lunchrestauranger på våra boenden Ringshög i Rengsjö, Hällagården i Kilafors, Ängslunda i Arbrå och Karlslund i Bollnäs. Restaurangerna är öppna för allmänheten.

Matsedlar

Matsedlarna för äldreomsorgen är gjorda utifrån livsmedelsverkets rekommendationer och görs tillsammans med kökspersonal, brukare och kostombud. Förutom normalkost lagas också ett stort antal specialkoster till kommunens pensionärer.

Matsedel äldreomsorgens restauranger vecka 37-40 (pdf) Pdf, 283.5 kB, öppnas i nytt fönster.
Matsedel särskilt boende vecka 37-40 (pdf) Pdf, 286.9 kB, öppnas i nytt fönster.

14 september 2022 kl. 13.33

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till