Skriv ut

Träslottet Bed & Breakfast

Träslottet och Besökscentrum Världsarvet Hälsingegårdar

"Träslottet - Mer än en Hälsingegård”. 

Hälsingegård med caféer, restaurang, turistinformation, B&B, butiker, utställningar samt ställplatser för 6 st husbilar.

Träslottet ett av Hälsinglands största besöksmål sedan 1964. Det ligger vackert beläget med utsikt över lanskapet och Ljusnan invid väg 83. Här bor Ni idylliskt på en gammal hälsingegård med tillgång till den 3,5 hektar stora parken med lekplats och trädgårdscafé. Huvudbyggnaden, från tidigt 1800-tal, innehåller ett nyrenoverat café med sittplatser både inne och ute i trädgården. 

Träslottet har originaltapeter från 1820 samt unika schablonmålningar en trappa upp i huvudbyggnaden. Under sommaren 2021 öppnar en restaurang i den gamla logen där tidigare café låg inhyst. Bed & Breakfast finns i Lisas hus med fyra nyrenoverade rum och kök, samt ett rum i den gamla bagarstugan. Enkelt boende i Kolarkojan finns också att boka. Totalt finns ca 13 bäddar. Frukost, sänglinne och städning ingår. Extra sängar och barnsäng finns. 

För ställplasterna finns el samt tillgång till vatten, dusch, toalett och möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare. Det är även möjlighet för de som hyr ställplats att köpa nybakat bröd och boka frukostkorgar från caféet i huvudbyggnaden.

För mer information och bokning kontakta Träslottet direkt. 

 

Träslottet BB 2

Träslottets BB 3

Träslottet BB 4

 

Träslottet Sommarfrukost NY

träslottet Lisas hus

Träslottet trädgård

Kossor träslottet

Träslottet Kolarkolja och säng

Kolarkoja

 

Adress: Koldemo 4055, 820 10 Arbrå
E-post: info@traslottet.nu
Telefon: 070-651 39 48