En man med skägg och huvtröja vilar sitt huvud mot en spegelblank yta. Han har en mugg bredvid sig. I bakgrunden syns en stapel med böcker.

Foto: Chrisander Brun

Hemma hos dig med Carl Olof

Låna hem teater! Välj mellan tre olika föreställningar med koreografen och regissören Carl Olof Berg. Det kostar bara en kopp kaffe! Bokningen öppnar måndag 26 augusti.

Låna hem scenkonst från biblioteket! Allt du behöver är ett lånekort.

Du kan välja mellan tre enmansföreställningar:

  • Guidad visning av herrklubbar (på engelska, lägsta ålder 15 år)
  • Prinsessjympa
  • Popquiz på ostämt piano

Läs mer om föreställningarna på Folkteatern Gävleborgs hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du kan även se en trailer med Carl Olof Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Boka Carl Olof
Du kan boka en eller flera föreställningar från och med måndag 26 augusti. Bokningen gäller perioden 25-29 september.

Kom in till Bollnäs bibliotek för att boka. Föreställningen spelas hemma hos dig, på den dag och tid som passar dig och Carl Olof. Så, dags att bryta teveserietittandet eller bjuda dina vänner på en minnesvärd kväll? Se showen själv eller bjud in så många du önskar!

Obs! Det går inte att boka Carl Olof som företagsevent.

Om projektet
Efter att ha uppträtt i över 260 hem från Boden till Berlin sedan starten 2015 är Carl Olof Berg redo för nya hemlån genom Folkteatern Gävleborg.

Höstens turné besöker Bollnäs, Gävle, Söderhamn och Nordanstigs kommuner. I och med höstens turné har Carl Olof genomfört hemlån i alla länets kommuner.

2018 nominerades "Hemma hos dig med Carl Olof” till Svenska Teaterkritikers Danspris. "Hemma hos dig med Carl Olof" är också en del av den fasta utställningen Kroppen Är Politisk som du kan se på Scenkonstmuseet i Stockholm.

Om Carl Olof
Carl Olof Berg är född i Karlstad 1975. Som koreograf och regissör undersöker han frågor om identitet, sexualitet, intimitet och samhällets förväntningar på våra kroppar.

Han möter ofta sin publik på otraditionella scener som privatbostäder, klassrum och omklädningsrum.