Artikel-bild

Viktor Norén

Stor sommarkonsert med Viktor Norén i Orbaden!

Snart släpps Viktor Noréns första soloalbum och hittills har han släppt singlar med Lisa Nilsson och i april kom "Sång till min bästa vän” med Klara Söderberg. Innan albumet kommer i höst väntas det mer musik från Viktor och framförallt en sommarturné tillsammans med honom och hans fantastiska band, där Orbaden är ett självklart turnéstopp.

Under konserten i Orbaden blir det en en blandning av musik från tidigare projekt, smakprov från det kommande albumet med favoriter från skivbacken.

Tider:
Insläpp: 18.30
Konsertstart: 20.00

Konserten är onumrerad så ta med egen sittplats/stol.
Tänk på att det är väskförbud så inget annat utöver själva stolen får tas med.

Barn under 13 år går in gratis tillsammans med målsman med giltig biljett.

Det finns inga specifika rullstolsbiljetter utan de ordinarie biljetterna gäller, ledsagare går in gratis mot uppvisande av giltigt ledsagarebevis. Tänk på att det är en gräsmatta så underlaget kan vara lite ojämnt.

– Vi ska ge oss ut på ännu ett äventyr, mitt underbara band & jag. Kasta oss i armarna på sommar-Sverige. Väskorna hårt packade med spelglädje, värme, skratt, gråt och den evigt brinnande kärleken till musiken. Att få spela den & dela den är fortfarande det bästa som finns. Det är där och då i mötet med publiken som musiken börjar leva på riktigt. Där den får sin kropp & själ. Vi räknar ner med varje hjärtslag, säger Viktor Norén.


Om Viktor Norén:
Viktor Norén är en etablerad artist, låtskrivare och producent med en imponerande meritlista. Hans tidigare framgångar inkluderar låtar som många gånger toppat listorna och belönats med platinautmärkelser. På senare år har han hyllats för sitt samarbete med brodern Gustaf Norén. Deras album, turnéer, julkonserter och senast TV-serien “Bröderna Noréns underbara resa” har fått beröm av både kritiker och publik, och de fortsätter imponera i alla sina projekt.

Under 2023 var Viktor en av jurymedlemmarna i Talang och spelade huvudrollen i musikalen “Hair” på Göta Lejon. Under året släppte han även singeln “Det är dig jag har väntat på” tillsammans med Lisa Nilsson, åkte på soloturné samt gjorde konserter och TV-programmet med brodern Gustaf. Nu står Viktor redo att släppa sitt första soloalbum, som han skapat tillsammans med Andreas Mattsson. Snart väntar mer musik signerad artisten.