Träslottet

Ställplatser vid Träslottet

"Träslottet - Mer än en Hälsingegård”
Hälsingegård med caféer, restaurang, turistinformation, B&B, butiker, utställningar samt ställplatser för 6 st husbilar.

För ställplasterna finns el samt tillgång till vatten, dusch, toalett och möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare. Det är även möjlighet för de som hyr ställplats att köpa nybakat bröd och boka frukostkorgar från caféet i huvudbyggnaden.

Träslottet ett av Hälsinglands största besöksmål sedan 1964. Det ligger vackert beläget med utsikt över lanskapet och Ljusnan invid väg 83. Här bor Ni idylliskt vid en gammal hälsingegård med tillgång till den 3,5 hektar stora parken med lekplats och trädgårdscafé.

Huvudbyggnaden, från tidigt 1800-tal, innehåller ett nyrenoverat café med sittplatser både inne och ute i trädgården. Träslottet har originaltapeter från 1820 samt unika schablonmålningar en trappa upp i huvudbyggnaden. En ny restaurang finns nu i den gamla logen där tidigare café låg inhyst.

B&B finns i Lisas hus med 4 st nyrenoverade rum och kök, samt ett rum i den gamla bagarstugan. Enkelt boende i Kolarkojan finns också att boka. Totalt finns ca 13 bäddar. Frukost, sänglinne och städning ingår. Extra sängar och barnsäng finns.

För mer information och bokning se deras webbplats eller kontakta dem direkt.

Kontakt:

Adress: Koldemo 4055, 820 10 Arbrå
E-post: info@traslottet.nu
Telefon: 070-651 39 48
Webbplats: Träslottet Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 juni 2022 kl. 14.02