Dubbelsäng i stort rum

Bo på en Hälsingegård - Träslottets B&B

"Träslottet - Mer än en Hälsingegård”.
Hälsingegård med caféer, restaurang, turistinformation, B&B, butiker, utställningar samt ställplatser för 6 st husbilar.

Träslottet ett av Hälsinglands största besöksmål sedan 1964. Det ligger vackert beläget med utsikt över lanskapet och Ljusnan invid väg 83. Här bor du idylliskt på en gammal hälsingegård med tillgång till den 3,5 hektar stora parken med lekplats och trädgårdscafé.

Huvudbyggnaden, från tidigt 1800-tal, innehåller ett nyrenoverat café med sittplatser både inne och ute i trädgården. I den gamla logen finns nu en ny restaurang. Träslottet har originaltapeter från 1820 samt unika schablonmålningar en trappa upp i huvudbyggnaden.

Bed & breakfast

Bed & Breakfast finns i "Lisas hus" med fyra nyrenoverade rum och kök, samt ett rum i den gamla bagarstugan. Det finns också möjlighet att boka den mysiga Kolarkojan som finns bevarad på gården för dig som vill testa ett lite annorlunda boende.

Totalt finns ca 13 bäddar på gården. Frukost, sänglinne och städning ingår. Extra sängar och barnsäng finns.

Ställplatser

Till ställplasterna finns el samt tillgång till vatten, dusch, toalett och möjlighet att hyra tvättmaskin och torktumlare. Det finns även möjlighet för den som hyr ställplats att köpa nybakat bröd och boka frukostkorgar från caféet i huvudbyggnaden.

För mer information och bokning se deras webbplats eller kontakta Träslottet direkt.

Kontakt:

Adress: Koldemo 4055, 820 10 Arbrå
E-post: info@traslottet.nu
Telefon: 070-651 39 48
Webbplats: Träslottet Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 november 2022 kl. 21.15