Häst och släde

Westernridskolan i Bollnäs

Upplev det fantastiska samspelet mellan ryttare och häst, omgiven av den vackra naturen i Rabo, alldeles utanför Bollnäs.

På Westernridskolan i Bollnäs erbjuds det uteritter, ridlektioner och privatlektioner efter dina önskemål och erfarenhet.

Rid en avkopplande och/eller fartfylld tur på de trygga westernridna hästarna av rasen American Quarter. De bär dig säkert genom Hälsinglands storslagna natur. På längre turer tar ni en paus för att fika längs vägen och på kortare turer erbjuds fika vid återkomst till stallet.

Westernridskolan i Bollnäs erbjuder även diverse helgpaket för de som vill komma bort på en avkopplande upplevelse eller träna mer intensivt. Övernattning och mat kan ordnas. Hit går det även bra att ta med sig sin egen häst.

Möhippa, svensexa, jobbevent, födelsedagskalas, arbetsplatsträff eller annat. Westernridskolan hjälper också till att utforma en sammankomst för kompisgänget eller arbetskamraterna. Ni sätter själva ihop ett passande paket bestående av prova-på-ridning, lektioner enskilt eller i grupp, uteritter, skogspromenad, picknick, grillning i boden, frukost, lunch, middag, fika - allt enligt era önskemål.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
5 december 2023 kl. 15.29