Artikel-bild

Vilse bland väsen

Berättarskogen presenterar Vilse bland väsen. Sanningar och skrönor från Hälsingland - en musikalisk teater mitt i hälsingeskogen, vid Acktjärbo i Arbrå.

Följ med storstadsfamiljen Bengtsson på en utflykt i Hälsingeskogarna. Där väntas möten med historien, våra mörkaste berättelser, där skrönor och sanningar blandas om vartannat. Ett äventyr där berättandet tar plats och vår uppfattning av vad som är verkligt sätts på prov.

Teatern spelas sommaren 2024, under vecka 29

Måndag 15 juli: 14 och 18
Tisdag 16 juli: 14 och 18
Torsdag 18 juli: 14 och 18
Lördag 20 juli: 13 och 17
Söndag 21 juli: 13 och 17

Speltid ca: 100 minuter inklusive paus.

Rekommenderad ålder: Från 12 år och uppåt
Biljetter: Ordinarie 200 kr, 150 kr pensionär, 100 kr ungdom

Tillgänglighet och hitta hit

Teatern spelas utomhus i Acktjärbo i anslutning till Hälsingeleden. Som besökare behöver du kunna förflytta dig några hundra meter längs Hälsingeleden mellan akterna. Akt ett spelas i anslutning till parkeringen på gårdstunet och akt två spelas längs Hälsingeleden och kräver en promenad i något kuperad terräng på ca 15 minuter.

En del av Berättarskogen

Vilse bland väsen är en del av Berättarskogen – ett nytt spännande koncept som knyter samman kulturen med naturen och friluftslivet längs Hälsingeleden. Här möts kultur och natur i en magisk symbios där allt kan hända och det är precis det som gör Hälsingeleden så unik just nu. Berättarskogen är en förtrollande mötesplats där en spännande upplevelse väntar, likt en ny era på Hälsingeleden.

Läs mer om Berättarskogen Öppnas i nytt fönster.

  • Den
  • till
  • Acktjärbo, Arbrå
  • Köp biljett!
  • Biljettinformation Ordinarie 200 kr, 150 kr pensionär, 100 kr ungdom Mer biljettinformation.
  • Arrangör Föreställningen är en del av Berättarskogen och arrangeras av Kulturenheten och fritidsenheten i Bollnäs kommun, i samarbete med det estetiska programmet.
  • Kontaktuppgifter 0278-255 77 , kulturhuset@bollnas.se
  • Kategorier Teater & underhållning, Musik, Dans, Friluftsliv, Lov