Spännande om företagande i Bollnäs kommun

I lördags den 21 augusti förvandlades Brotorget i Bollnäs till en spännande utställning med inspirerande företagare, fakta om näringslivet i kommunen, olika intervjuer, underhållning av estetelever, Jakob Trollkarl och tipsrunda. Många tog chansen att till exempel få lära sig mer om hur det går till att starta eget företag.

Syftet med arrangemanget var bland annat att uppmärksamma entreprenörer, företagare och företag i vår kommun. Världsentreprenördagen 2021 arrangerades tillsammans med Företagarna, UF (Ung Företagsamhet), Bollnäsdraget och Näringslivs- och utvecklingskontoret på Bollnäs kommun.

Prisutdelning Brotorget

Tidigare i år utsågs Robert Ljung på Ljungs Bygg AB till Årets Företagare i Bollnäs. Av tradition tilldelar Bollnäs kommun priset Silvertranan till den som utsetts till Årets Företagare och priset delades ut på Brotorget av kommunledningen. Från vänster: Benny Engberg (BP), Britt-Marie Rosenqvist (MP), Åsa Äng Eriksson (M), Marie Centerwall (S) samt Robert Ljung.

Ung företagsamhet på Brotorget

Ung Företagsamhet fanns på plats på Brotorget tillsammans med Företagarna, Bollnäsdraget och Näringslivs- och utvecklingskontoret för att inspirera och berätta mer om företagande.

Världsentreprenördagen på Brotorget

Arrangemanget på Brotorget ordnades med anledning av Världsentreprenördagen och syftet var bland annat att uppmärksamma alla duktiga entreprenörer, företagare och företag i vår kommun.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 mars 2022 kl. 14.32