Hållbar omställning för företag

Kvinnlig person som jobbar med energikartläggning

Driver ni ett företag som har behov av att se över er energianvändning eller behöver ni stöd att utveckla en cirkulär affärsmodell? Ta chansen att söka en konsultcheck.

Region Gävleborg erbjuder små- och medelstora företag i länet möjligheten att söka konsultcheckar för att bidra till en grön och cirkulär omställning.

Energikartläggning

En energikartläggning är en bra start för er som behöver se över energianvändningen och kommer att ge er förslag på åtgärder som kan sänka era kostnader. Ni kommer också få förslag på hur ni genom en effektivare energianvändning kan minska er miljöpåverkan och stå mer konkurrenskraftigt i framtiden.

Cirkulär omställning

Är ni ett mikro-, litet eller medelstort företag och har behov av stöd för att identifiera er cirkulära potential? Eller har ni redan kännedom om era möjligheter att utveckla en cirkulär affärsmodell? Nu finns det konsultcheckar att söka för att utforska vad ni och ert företag kan göra för att bli mer cirkulära.

Hur går det till?

Läs mer om stöden och vem som kan söka, vad ni kan söka stöd för, omfattning, hur stödet fungerar och hur du ansöker. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktpersoner

Daniel Jansson, Bollnäs kommun
Näringslivs- och utvecklingskontoret
0278-258 52
daniel.jansson@bollnas.se

Lina Andersson, Region Gävleborg
Strateg/projektledare
076-125 73 03
lina.e.andersson@regiongavleborg.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
23 april 2024 kl. 09.54