Företagarfrukost 22 augusti - Scandic

Framtidens kompetensförsörjning
De flesta verksamheter är överens om att kompetensförsörjning är en avgörande fråga för framgång och vi pratar gärna om attraktivitet som arbetsgivare, rekryteringsprocesser, kompetensutvecklingsplaner och värdiga avslut. Men vad betyder egentligen alla ord och finns det sanningar som aldrig ifrågasätts?

  • Datum: Torsdag 22 augusti
  • Tid: 07:30-09:00 (program från kl 08:00)
  • Plats: Scandic Bollnäs

Hur skulle man kunna tänka och är vi beredda att förändra något för att nå längre?
Vi gästas av Bea Tannerstål och Daniel Eek från Clockwork som ska försöka utmana oss, slå hål på några myter och ge lite inspel kring hur man skulle kunna tänka, med utgångspunkt i både forskning och egna erfarenheter. Vi ser fram emot en givande morgon där inspel och spaningar från alla gäster blir ett naturligt och värdefullt innehåll.

Du som företagare i Bollnäs kommun, oavsett bransch eller storlek på företag är välkommen att delta på våra företagarfrukostar.
Det är en mötesplats för samtal, nätverkande och dialog. De lokala företagarfrukostarna arrangeras i samverkan med Företagarna Bollnäs.

Ta del av intressanta föreläsningar och gäster, ställ frågor och kanske till och med hitta nya samarbetspartners och kunder.