Inspirationsföreläsning 22 oktober

Janne Björge – möjlighetsupptäckare, problemlösare och gläjdespridare.

Det är med stor glädje vi bjuder in dig inom förening och näringsliv som planerar att anordna, som anordnar eller som har anordnat evenemang i Bollnäs kommun. En unik möjlighet att ta del av värdefulla erfarenheter och insikter från en av Sveriges mest framstående föreläsare och rådgivare inom kundupplevelser, medarbetarengagemang och varumärkesbyggande.

  • Datum: Tisdag 22 oktober
  • Plats: Bollnäs Cowork
  • 07:30 Kaffe & smörgås
  • 08:00-09:30 Inspirationsföreläsning

En inspirationsföreläsning du inte vill missa!

– Många ”a-ha” upplevelser och tankeställningar, praktiska case om storytelling, rekommendationssamhället och nyttiga tankar för ambitiösa ”varumärkesägare” inom näringsliv och förening. Med snygga presentationer och stor ödmjukhet som är helt självupplevd så blir det garanterat en intressant inspirationsföreläsning!

Med över två decennier av erfarenhet har Janne Björge cementerat sin plats som en framstående föreläsare och rådgivare inom medarbetarengagemang, kundupplevelser och varumärkesbyggande. Hans passion för att göra näringslivet och deras kunder nöjda har lett till att han har knäckt koden för att skapa starka och trovärdiga varumärken.

Mer om Janne Björge
Platschef för Lion Alpin i alperna i många år, marknadsförare och utbildare på Salomon Sport och Sverigechef på Vagabond skor innan han grundade Nine Yards, en av nordens ledande & större kommunikationsbyråer.
Sedan mer är 15 år har Janne och hans +50 kollegor skapat engagerande kommunikation för ledande företag inifrån och ut, företag som El-Giganten, Carlsberg, Volkswagen, Audi, Spotify, MFF m.fl.
Janne är även fast föreläsare på Handels, Berghs & IHM sedan 15 år kring varumärken & medarbetarengagemang.