Sport- och idrottsaktiviteter

Vi erbjuder ett brett utbud av sport- och idrottsaktiviteter i Bollnäs kommuns regi. Ta del av våra gruppträningar, vattenträning eller varför inte besöka allmänhetens åkning - hos oss finns det något för alla åldrar!

Upptäck simning som motionsform

Simning är en effektiv motionsform som både ger kondition och styrka. Samtidigt är det ett perfekt sätt att återhämta sig på eftersom träningsformen är mycket skonsam för muskler, leder, skelett och senor. Du förbättrar din kondition, stryka och smidighet under ett och samma träningspass.

Tider då hela simhallarna är reserverade för motionssimning

Dag

Tid

Plats

Måndag

19.30-21.00

Arbrå simhall

Tisdag

19.30-21.00

Arbrå simhall

Onsdag

16.00-19.00

19.00-21.00

Arbrå simhall

Bollnäs simhall

Torsdag

19.30-21.00

Arbrå simhall

Fredag

18.00-20.00

Bollnäs simhall

Välkommen till våra aktiviteter i vatten!

Aqua Kidz™

Ett vattenträningskoncept för barn i åldern 6–8 år. Med vattnet som utgångspunkt körs en kombination av lek, övningar, träning och enklare simsättsundervisning. Passet är konditions-, balans-, och koordinationsförbättrande och lär barnen att lita på vatten som underlag.

Aqua Junior™

Ett vattenträningskoncept för barn i åldrarna 9–12 år. Vi blandar vattenglädje med träning på ett roligt och fartfyllt sätt. Varje pass har ett nytt tema och vi kommer bland annat prova de fyra simsätten, livräddning, bad och isvett samt olika former av vattenträning såsom hinderbanor och stationsträning. Det finns även möjlighet att ta simmärken.

Förkunskapskravet för att delta i Aqua Junior är simkunnighet 200 meter utan flythjälpmedel.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 maj 2024 kl. 13.05

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: