Gift er i stadshuset på alla hjärtans dag!

Geléhjärtan. Vi bjuder kärlekspar till vigsel!

Funderar ni på att gifta er? Tisdag 14 februari, på alla hjärtans dag, bjuder vi kärlekspar till kostnadsfri vigsel i stadshuset.

Vi erbjuder tidsbokade vigslar på alla hjärtans dag mellan klockan 16.00 - 20.00.

Innan vigseln

Boka er vigsel via vår e-tjänst Borgerlig vigsel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Inför ceremonin måste ni som brudpar ansöka om hindersprövning för vigsel hos Skatteverket. Ansökningsblanketten kan du hämta från Skatteverkets webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Blanketten fylls i och undertecknas av er båda och skickas sedan till Skatteverket. Skatteverkets handläggning av ärendet tar cirka två veckor om ni båda är folkbokförda i Sverige. När ni får tillbaka blanketten vill vi att ni lämnar in den till stadshuset så fort som möjlig dock senast måndag 13 februari.

Så här går vigseln till

Vigseln sker i stadshuset som dagen till ära kommer att vara dekorerat med hjärtan och marschaller, allt för att fylla stadshuset med kärlek. Ni som brudpar får ta med två egna vittnen, annars finns personal på plats som ställer upp i deras ställe. Efter vigseln bjuder Bollnäs kommun de nygifta på alkoholfritt bubbel och en gåva! Glöm inte att ta med era legitimationer till vigseln!

Välkomna önskar vi alla kärlekspar i giftastankar! <3

Ps. En borgerlig vigselceremoni med våra vigselförrättare i är kostnadsfri. Om ni önskar en borgerlig vigsel ett annat datum eller på en annan plats så erbjuder vi det också, läs mer om borgerlig vigsel.

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 januari 2023 kl. 13.44