Bollnas.se vinnare av Sitevision Awards 2023!

Vi är glada att kunna berätta att vår webbplats bollnas.se har utsetts till bästa samhällsinformerande webbplats 2023 (!!) under Sitevision Awards som hölls under gårdagen.

Motiveringen löd:
Vinnaren i kategorin bästa samhällsinformerande webbplats är redig. Med en enkel struktur och ett tydligt fokus på besökaren lever webbplatsen upp till förväntningarna. Med ambitionen om hållbar webb i minimalistisk anda lyckas vinnaren möta besökarens behov oavsett om den kommer till sajten med mobil eller dator. Arbetet med att rensa bort gammalt mög har gett tydliga resultat och vinnaren visar att det går komma långt med små resurser så länge hjärtat är med i arbetet.

På plats vid utdelningen var Jenni Arvidsson, kommunikationsstrateg och Andreas Öqvist, systemförvaltare för sitevision och Bollnäs kommuns webbplats.

Vi är väldigt glada och överraskade över utmärkelsen. Det är ett bevis på att vi som en mindre kommun med små resurser kan komma långt och ligga i framkant i webbarbete. Att ha en tillgänglig webb är viktigt för demokratin och den samhällsservice vi erbjuder våra invånare säger Jenni Arvidsson.

Det är ett ständigt pågående arbete med att utveckla webben och vi fortsätter arbetet för att bibehålla en kvalitativ webb säger Andreas Öqvist.

Om Sitevision Awards

Sitevision Awards delas ut till webbplatser och intranät som är byggda i Sitevision under året som gått och som utmärkt sig extra. Priset hyllar lösningar som sticker ut, som bäst uppfyller sitt syfte och som på ett pricksäkert sätt möter sin målgrupp

Om bollnas.se

Vår nya webbplats lanserades i början av 2022 och har stort fokus på tillgänglighet och service till invånare och besökare. Sitevision är leverantör av det webbpubliceringssystem vi använder oss av.


Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 oktober 2023 kl. 12.00