Jobb och företagande

Bollnäs kommun skapar förutsättningar för aktiva verksamheter, entreprenörer, företag och organisationer att utvecklas.

Bollnäs har som mål att vara en kommun i vilken företagande och entreprenörskap bibehålls och utvecklas och till vilken människor och företag vill förlägga sina verksamheter. Bollnäs kommun ska vara en attraktiv företagarkommun och företagande ska uppmuntras.

Sysselsättning

Sysselsättningen i Bollnäs kommun domineras av vård och omsorg då över en fjärdedel av alla arbetande bollnäsbor arbetar inom den branschen. Andra stora näringsgrenar är industri i olika former samt handel och kommunikation.

Vi är Bollnäs största arbetsgivare med cirka 2400 medarbetare. Hos oss finns det många spännande och intressanta verksamhetsområden och karriärvägar.

Är du intresserad av att bli en av oss? Håll utkik efter våra rekryteringsannonser. Vi söker ständigt efter nya kompetenta medarbetare som vill bidra till ett bättre och mer hållbart Bollnäs.

Lediga jobb hos kommunen.

Vi på kommunen arbetar efter modellen ”en dörr in”. Genom att kontakta oss får du som företagare kontakt med ett stort nätverk av aktörer som arbetar med företagsutveckling. Du får en bra start i ditt företagande med rätt samarbetspartners, information, vägledning och råd.

Vi erbjuder kvalificerad och konfidentiell rådgivning kring ditt företags start, etablering och utveckling.

Läs mer om rådgivning - starta, etablera och utveckla.

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
23 april 2024 kl. 08.25

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: