Hej företagare

 • Anders Ungman från företaget HEAT76 Med passion för hälsa, engagemang och aktiv träning - HEAT76 Tommy Henriksen på Näringslivs- och utvecklingskontoret besökte Anders Ungman och HEAT76. Med passion för hälsa, engagemang och aktiv träning - HEAT76
 • Åke Nordh från företaget Nordhs Plåt Åke - erfaren plåtslagare i familjeföretaget Nordhs Plåt Vi träffade Åke Nordh, på Nordhs plåtslageri i Västerböle strax utanför Rengsjö.
  - Jag har varit i branschen ända sedan barnsben säger Åke. Jag gick en yrkesutbildning inom plåtslageri i Hudiksvall, efter det blev det militärtjänst, sedan har jag arbetat som plåtslagare.
  Åke - erfaren plåtslagare i familjeföretaget Nordhs Plåt
 • Lena och Tomas på företaget Servtech och hyrtech Tomas & Lena driver systerföretagen Servtech och Hyrtech Längs Tegelbruksvägen på Norrborns industricenter strax norr om Bollnäs ligger systerföretagen Hyrtech och Servtech. Vi hittar dom huserandes i fantastiskt vackra industribyggnader med inspiration
  av Hälsingland.
  Tomas & Lena driver systerföretagen Servtech och Hyrtech
 • Eva Johansson från företaget Gärdets blomsterhandel Med gedigen erfarenhet och branschkunskap driver Eva Gärdets blomsterhandel Vi träffade Eva Johansson som äger och driver Gärdets blomsterhandel. En blomsterhandel som i år fyller 75 år i år.
  - Ja, det stämmer säger Eva, det var Erik Bäckman som startade för 75 år sedan, då låg butiken på Björktjära, den kom sedan att utökas med att öppna en blomsterhandel på Gärdet.
  Med gedigen erfarenhet och branschkunskap driver Eva Gärdets blomsterhandel
 • Anna-Sara Regnander från företaget Skrivtolk Gävleborg AB Anna-Saras jobb är att texta det som sägs - ”Livetextning” Vi träffade Anna-Sara Regnander från Västra Höle i Rengsjö, som driver företaget Skrivtolk Gävleborg AB. En fantastisk tjänst som ger samhällsnytta för alla som har nedsatt hörsel.
  –Tänk dig själv att delta på en föreläsning, eller ett sjukvårdsbesök och inte riktigt höra vad som sägs, det blir ett utanförskap helt i onödan säger Anna-Sara. Visste du att andelen hörselskadade i vår region (Region Gävleborg) i åldern 16 år och uppåt är 24,9%?
  Anna-Saras jobb är att texta det som sägs - ”Livetextning”
 • Ayham Abu Id från företaget Teksupport Sverige AB IT-support med stort fokus på social hållbarhet I början på september träffade vi Ayham Abu Id på Telegrafhuset i Bollnäs centrum. Det är inte första gången vi träffar Ayham men det är första gången vi träffar honom som företagare. Allra första gången vi träffades var på en starta eget kurs i maj 2016. IT-support med stort fokus på social hållbarhet
 • Ulrika Törnros. Person med brunt hår och glasögon. Ohlandersgården vandrarhem med charm och Hälsingekänsla Vi träffade Ulrika Törnros som driver Ohlandergårdens vandrarhem i Knyssla, Rengsjö. En gård som har anor sedan 1600-talet och hörde till samma släkt fram till 1996. Ohlandersgården vandrarhem med charm och Hälsingekänsla
 • Monica Hällström I harmoni och balans bland skyddsänglar och kraftsmycken I undervåningen på en villa på Drängens väg i Arbrå finns det en verksamhet med stort fokus på hälsa och välmående. Något vi blir väl varse om när vi går nerför trappen och kliver in i rummet som fungerar både som mottagning och ”skyltfönster” för Monicas webbutik. I harmoni och balans bland skyddsänglar och kraftsmycken
 • Närbild på Pernilla Sonevik Det självklara valet om du vill göra en snygg entré! Beläget mitt i Norrborns industricenter hittar vi Bollnäs Mattsystems lokaler, byggda i samband med att företaget startade sin verksamhet 1982. Ägaren Pernilla Sonevik möter upp oss vid entrén. Det självklara valet om du vill göra en snygg entré!
 • Emilia från företaget Hanebo textil Jag har fått en relation till min disktrasa! Vi missade tyvärr ett-årskalaset, men dök istället upp på en ”privat efterfest” några dagar senare för att få ett snack med Emilia Westlén om ettåringen Hanebo Textil. Jag har fått en relation till min disktrasa!

Sidfot