Idag invigdes Kandyz!

Från vänster: kommunalråd Tommy Winqvist (M), Kandyz VD Stefan Liljestrand, kommunalråd Abdullahi Cadaani (S) och näringslivschef Peter Eriksson.

Idag öppnade den nyetablerade godisbutiken Kandyz på Bollnäs södra handelsområde. Vi var på plats att lämna över blommor och önska lycka till.

Kandyz VD Stefan Liljestrand berättade att etableringen i Bollnäs är Kandyz 39:e butik i Sverige och till ytan största med sina 570 kvadratmeter. I butiken finns 900 sorters godis och utanför finns idag sex laddstolpar för elbilar, som planeras bli dubbelt så många innan sommaren.

Stora mängder godis i en del av Kandyz butik.

– Det är kul att se att det sker en utveckling på området och att det skapas fler arbetstillfällen. Vi är väldigt stolta över att etableringen sker här i Bollnäs kommun. Vi tycker att det är viktigt med rätt förutsättningar för företagen och det är något vi alltid strävar efter, sa kommunalråd Abdullahi Cadaani (S)

Stefan Liljestrand som etablerat flera verksamheter ibland annat Bollnäs kommun svarade:

– Vi har alltid fått bra stöd av Bollnäs kommun, oavsett vilken verksamhet vi öppnat!

I butiken finns även glass att köpa från Glassvillan. Det är Åse Edsborg, vinnare i glass-SM 2022, som tillverkar och säljer glassen. De kunder som vill får provsmaka glassen i helgen!

Åse Edsborg, vinnare i glass-SM 2022, ger glass till Peter Eriksson.

Åse Edsborg, vinnare i Glass-SM 2022, ger glass till Peter Eriksson.

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 februari 2024 kl. 21.16