Dags att söka verksamhetsbidrag!

Barn som kastar boll i solnedgången.

Den 25:e februari är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 juli -31 december 2023.

Föreningar i Bollnäs kommun ansöker om bidrag via e-tjänsten Aktivitetsbidrag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

De bidrag som föreningen är berättigad att söka finns synliga under den perioden som bidragen är öppna för ansökan.

Har föreningen en föreningsadministratör?

Alla föreningar behöver en kontaktperson knuten till föreningen för att kunna logga in. Vi kallar det föreningsadministratör.

För att kunna göra en ansökan behöver föreningen först uppge en föreningsadministratör. Uppge föreningsadministratör via vår e-tjänst Föreningsadministratör Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.:

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet har möjlighet att använda en kommunfil som skapas i samband med ansökan i idrottonline och behöver inte föra närvaro i systemet.

Föreningar som vill söka kommunalt aktivitetsstöd behöver då godkänna i idrottonline att Bollnäs kommun får hämta hem filen från Riksidrottsförbundet.

Föreningar anslutna till andra Riksförbund

Föreningar som inte är anslutna till Riksidrottsförbundet kan lägga upp medlemmar och föra närvarostatistik i systemet, det förenklar er ansökan vid kommunalt aktivitetsstöd.

För man närvaro i annat system eller på annat sätt, måste närvarolistor och sammanställning bifogas i ansökan.

Kontakt

Föreningsstöd
foreningsstod@bollnas.se

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 februari 2024 kl. 10.34