Ett steg närmare byggstart av nya skolan på Ren!

3D-illustration av Renshammarskolans fasad

I mars bjöd vi in företag till en leverantörsdialog inför vår upphandling av nybyggnation av Renshammarskolan i Bollnäs. Under anbudstiden har vi fått in flera anbud och idag tilldelade vi SEHED bygg Hälsingland AB som den entreprenör som ska bygga den nya skolan.

– Vi är nöjda med anbuden och kostnaderna ryms inom budgeten för skolan, som blir det största bygget som sker i hela Hälsingland! Vår förhoppning är att byggstart sker i mitten av november. Innan det kommer vi att spärra av området som kommer att vara en byggarbetsplats under drygt 1,5 års tid, säger Per-Erik Karlsson som är ansvarig projektledare.

Totalt byggs tre nya byggnader på området samt en tillbyggnad av Höghammarhallen med duschar och arbetsrum med mera, vilket omfattar totalt drygt 8 000 m2 ny lokalarea.

Läs mer om Renshammarskolan

Vi kommunicerar löpande under projektets gång i Bollnäs kommuns digitala kanaler, såsom samlingssidan Ny skola på Ren och Bollnäs kommuns Facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Häng gärna med när Bollnäs växer!

Relaterade artiklar

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 mars 2023 kl. 13.29