Föreningar: Dags att söka verksamhetsbidrag!

Barn som spelar fotboll

Den 25:e augusti är sista dagen för föreningar att söka aktivitets- och ledarutbildningsbidrag för perioden 1 januari -30 juni 2022.

Föreningar i Bollnäs kommun ansöker om bidrag via e-tjänsten Aktivitetsbidrag nedan. De bidrag som föreningen är berättigad att ansöka om finns synliga under den perioden som bidragen är öppna för ansökan.

Har föreningen en föreningsadministratör?

Alla föreningar behöver en kontaktperson knuten till föreningen för att kunna logga in. Vi kallar det föreningsadministratör. Har din förening inte uppgett en föreningsadministratör behöver föreningen, innan ansökan kan göras, fylla i uppgifter om den via vår e-tjänst Föreningsadministratör:

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet

Föreningar som är anslutna till Riksidrottsförbundet har möjlighet att använda en kommunfil som skapas i samband med ansökan i idrottonline och behöver inte föra närvaro i systemet. Föreningar som vill söka kommunalt aktivitetsstöd behöver då godkänna i idrottonline att Bollnäs kommun får hämta hem filen från Riksidrottsförbundet.

Föreningar anslutna till andra Riksförbund

Föreningar som inte är anslutna till Riksidrottsförbundet kan lägga upp medlemmar och föra närvarostatistik i systemet, det förenklar er ansökan vid kommunalt aktivitetsstöd. För man närvaro i annat system eller på annat sätt, måste närvarolistor och sammanställning bifogas i ansökan.

Har du frågor, kontakta:

Sofie Lindkvist
Samordnare/ekonom
E-post: sofie.lindkvist@bollnas.se
Telefon: 0278-265 28

Fler nyheter från Bollnäs kommun

Sidinformation

Senast uppdaterad:
29 december 2023 kl. 10.32