Mina sidor Vår självservice där du hittar blanketter och e-tjänster.
Logga in enkelt med bank-ID.
Följ med i projektet Sveriges bästa resecentrum i Bollnäs

Att vara förälder kan vara den svåraste uppgiften som finns. Därför har vi startat en föräldrautbildning där du tillsammans med andra föräldrar och ledare för utbildningen pratar om olika svåra situationer som vi stöter på med våra barn.

Under utbildningen lär du dig mer om hur du hjälper ditt barn att hantera sina känslor, hur du skapar en god relation som lägger en stabil, känslomässig grund för barnet. Du får också lära dig mer om hur kan du vara tillsammans med dina barn även när det är svåra känslor.

Föräldrautbildningen vi kallar Trygghetscirkeln är en föräldrautbildning som bygger på anknytningsteorin och är ett videobaserat utbildningsprogram. Den har utvecklats ur 50 års forskning om vad som gör barn trygga och hur du som förälder kan hjälpa dina barn bli trygga och få god självkänsla.

Praktisk information
Utbildningen sker i grupp tillsammans med andra föräldrar till barn mellan 0-7 år som vill utveckla sitt föräldraskap. Vi träffas i öppenvårdens lokaler på Östra stationsgatan 15 i Bollnäs. Vi träffas en gång i veckan i cirka 1,5 timmer per gång, totalt sex gånger.

Nästa tillfälle är den 14 oktober 2019 klockan 16,30. Vi bjuder på fika!

Utbildningen är kostnadsfri.

Anmälan sker till:
Therese Östlund
Familjebehandlare på socialtjänstens öppenvård
Telefon: 070-191 80 04
eller
Eva Clahr
Familjebehandlare på socialtjänstens öppenvård
Telefon: 070-666 75 72

Välkommen med din anmälan!