Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.
Bollnäs växer – häng med på Bollnäs resa in i framtiden!
Har du frågor om Covid-19?
Hitta företag och föreningar som erbjuder utökad service med anledning av covid-19!

Att vara förälder till en tonåring kan vara bland det svåraste som finns. Man kan lätt känna sig maktlös, frustrerad och ensam. Därför har vi startat en föräldrautbildning där du tillsammans med andra föräldrar och ledare för utbildningen pratar om olika svåra situationer som vi stöter på med våra barn. I utbildningen utgår vi från föräldrastödsprogrammet COPE.

Målet med utbildningen är att du ska bli tryggare i din föräldraroll, få ökad medvetenhet om ditt eget beteende, få verktyg som ger dig nya sätt att tänka och minska stressen i din familj. Allt för att få en bättre relation mellan dig och din tonåring. Vi vill få alla föräldrar att känna glädje i sitt föräldraskap!

Under utbildningen tittar vi tillsammans bland annat på kortare filmsekvenser och diskuterar utifrån dessa, vi tar lärdom av varandras erfarenheter och ger dig möjlighet till att samverka och bygga nätverk även utanför gruppen. Utbildningen bygger på dina och övriga deltagares önskemål om problematik i relation till era tonåringar.

Praktisk information
Föräldrautbildningen är kostnadsfri och vi bjuder på fika.

Vi träffas i vår lokal på Östra Stationsgatan 15 i Bollnäs mellan klockan 18:00-20:00 sex torsdagar i rad med start 8 oktober.

Lokalen är covid-19-anpassad. och om du upplever symtom stannar du hemma.

Ledare är Shida Kinuka och Pernilla Sundén. Båda är familjebehandlare från Individ- och familjeomsorgen i Bollnäs kommun.

Anmälan görs till Shida Kinuka telefon: 070-346 17 18 eller Pernilla Sundén telefon; 070-532 89 84.

Välkommen med din anmälan!

Dela på Facebook