Bollnäs kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande Covid-19.
Mer information om coronaviruset i Bollnäs kommun.

Kampanjbild
Av företag för företag!
Vi har skapat en ny mötesplats där företagare möts kring ämnen som rör företagande! Ta möjligheten att tillsammans med andra företagare besöka ett företag i kommunen. Där får du inspiration, värdefull kunskap, chansen att ställa frågor och tillfälle att nätverka om frågor som rör ditt och andras företagande. Passa på att utbyta erfarenheter!

Andra turnéstoppet - Blomquist Rör!
På företagsbesöket berättar Blomquist Rör mer om sin verksamhet och hur de lyckats med sitt företagande så bra att de bland annat utsågs till årets företagare 2019, något Bollnäs kommun uppmärksammar genom utdelning av silvertranan. Fika och mingla med representanter från Blomquist Rör och andra spännande företagare!!

Om Blomquist Rör
Blomquist är ett av de ledande företagen i Hälsingland inom värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, exempelvis bostadsrättsföreningar, industrier, butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter samt större och mindre fastighetsägare.

Blomquist Logotyp

Datum: Onsdag 4 december
Klockan: 14:00-16:00 
Plats: Blomquist Rör

OSA senast 3 december till: naringslivochutveckling@bollnas.se
Det finns ett begränsat antal platser!

Välkommen!

Tillsammans med dig utvecklas Bollnäs!

Vill du/ditt företag vara värd för ett stopp på Företagarturnén? Kontakta i så fall naringslivochutveckling@bollnas.se

Tidigare turnéstopp
Kilafors Herrgård