Utveckla ditt företag

Är du företagare och vill ta ditt företag till nästa nivå? Kanske vill du utveckla och lansera en ny produkt eller tjänst? Eller gå in på en ny marknad, nationellt eller internationellt? Vi hjälper dig utveckla ditt företag!

Här har vi samlat information om några områden som kan vara viktiga för att ditt företag ska kunna fortsätta att utvecklas.

Innovationsstödsystemet

Aktörerna som arbetar direkt mot företag, näringar och idégivare kallar vi innovationsstödssystemet. De erbjuder insatser för nyföretagande, affärsutveckling, kapitalförsörjning, kompetenskartläggningar, export, import, investeringar, etableringar, digitaliseringsinsatser, tillgång till finansiering, testbäddar och innovativa miljöer. De utgör ett viktigt nätverk som i sin tur är engagerade i olika nationella och internationella nätverk med tillgång till expertis inom många områden. Alla företag ska ha möjlighet att kunna utvecklas och växa oavsett näring, storlek och lokalisering.

Inkubator

Movexum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regionala innovationsnoder

Propell Innovation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sandbacka Science Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kluster

Hudiksvalls Hydraulikkluster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sustainable Steel Region Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Regionala näringslivsfrämjare

Almi Gävle Dala Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Coompanion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Högskolan i Gävle Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Invest in Gävleborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Matvärden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mellansvenska Handelskammaren Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Som företagare finns flera olika möjligheter att ansöka om finansiering, dels stöd för att utveckla det egna företaget och dels bidrag för satsningar som gynnar den regionala tillväxten.

Vi hjälper dig att reda ut begreppen. Vi ser till att du får information om de möjligheter och begränsningar som finns inom de olika finansieringsmöjligheterna. Därefter går vi igenom just din verksamhets situation och behov och ser över vilka stöd som skulle vara möjliga att söka. Ta kontakt med oss på ett tidigt stadie så hjälper vi dig.

Förening

Är ni en förening som har projektidéer finns finansieringsmöjligheter även för er, främst kring lokal- eller regional utveckling. Ta kontakt med oss på ett tidigt stadie så hjälper vi er att reda ut begreppen och se över olika möjligheter.

Offentliga organisationer

Vi hjälper även offentliga organisationer med finansieringsmöjligheter. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

För dig som driver eget företag och vill ta nästa steg i ditt företagande finns utbildningar & kompetensutveckling Öppnas i nytt fönster. att ta del av.

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 maj 2024 kl. 11.25

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: