Rehabilitering

Har du problem med nacke, rygg, leder eller muskler erbjuder vi tillsammans med Ryhed Idrott och rehab individuell rehabiliteringsträning i gymmet på Bollnäs sporthall.

Våra legitimerade sjukgymnaster arbetar med medicinsk personlig träning, gruppträning och individuella patientbehandlingar. Att behandlas i en frisk och social miljö ser vi som en del i en lyckad rehabilitering.

Förutom anpassad träningsutrustning i gymmet och möjlighet till vattenträning har vi också tillgång till Bollnäs Sporthalls breda utbud av gruppträning.

Har du någon form av fysisk problematik och är i behov av rehabilitering hos sjukgymnast, kontakta våra sjukgymnaster för tidsbokning på telefon: 0278-257 74.

FaR - Fysisk aktivitet på recept

Kan köpas mot uppvisande av Fysisk aktivitet på recept (FaR) utskrivet av legitimerad sjukvårdspersonal, exempelvis läkare, sjuksköterskor och fysioterapeuter. Kortet gäller i två (2) månader och kan köpas en gång per kund och är gällande för gym och gruppträning.

Pris FaR-kortet

Kort

Pris

FaR-kortet

555 kr/2 månader

Medtag legitimation vid köp.

Rehabkortet ger dig två månaders träning i gym, gruppträning (även i vatten) vid någon av kommunens idrottsanläggningar. FAR-recept eller intyg från någon av anläggningens sjukgymnaster krävs vid inköp av rehabkortet.

Har du några frågor, kontakta vår legitimerade sjukgymnast Annika Lans på telefon: 0278-257 74.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 januari 2024 kl. 14.30

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: