Rehabilitering

Har du problem med nacke, rygg, leder eller muskler erbjuder vi tillsammans med Ryhed Idrott och rehab individuell rehabiliteringsträning i gymmet på Bollnäs sporthall.

Kombinationen av behandling och träning ökar möjligheterna för en effektiv rehabilitering av din problematik. Träningen blir ditt verktyg till ökat välbefinnande, bättre hälsa och ett friskare liv. Rehabiliteringsträningen genomförs tre tillfällen i veckan då Sporthallens sjukgymnast finns tillgänglig.

Vid frågor kontakta Ryhed idrott & Rehab, telefon: 0278-139 90.

Våra legitimerade sjukgymnaster arbetar med medicinsk personlig träning, gruppträning och individuella patientbehandlingar. Att behandlas i en frisk och social miljö ser vi som en del i en lyckad rehabilitering.

Förutom anpassad träningsutrustning i gymmet och möjlighet till vattenträning har vi också tillgång till Bollnäs Sporthalls breda utbud av gruppträning.

Har du någon form av fysisk problematik och är i behov av rehabilitering hos sjukgymnast, kontakta våra sjukgymnaster för tidsbokning på telefon: 0278-257 74.

Rehabkortet ger dig två månaders träning i gym, gruppträning och vattenträning vid någon av kommunens idrottsanläggningar. FAR-recept eller intyg från någon av anläggningens sjukgymnaster krävs vid inköp av rehabkortet.

Pris 555 kr (medtag legitimation vid inköp).

Har du några frågor, kontakta vår legitimerade sjukgymnast Annika Lans på telefon: 0278-257 74.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 augusti 2023 kl. 13.54

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till:

Sidfot