Våra pass

Att träna i grupp inspirerar och motiverar! Vi erbjuder ett brett och varierat utbud av gruppträning med olika inriktningar. Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla!

Run Outdoor

Vill du bli en bättre löpare och utveckla din kondition?
Run Outdoor riktar sig till dig som vill förbättra din löpstil och få ut mer av löpningen som träningsform. Varje träningspass utgår från dina egna förutsättningar eftersom fokus ligger på grundläggande löpskolning, fartlek och intervaller. Upplägget passar därför dig som vill ta nästa steg i din utveckling. Upptäck fördelarna med att variera din löpträning och bli sporrad av andra! Samling sker utanför entrén till Bollnäs Sporthall där vi i skönt lunkande tempo tar oss till Hoberget.

Backintervall

Det är inte bara skidåkare som har nytta av ett intervallupplägg med stavar i backe. Alla som vill skapa en förändring och variation i sin träning för att förbättra kondition, uthållighet och styrka, har något att hämta detta pass. Backintervallerna är grunden, och den effektiva överkroppsstyrketräningen får du på köpet. Vi ses utanför entrén till Bollnäs Sporthall och startar gemensamt med uppvärmning på vägen upp mot Hoberget. Stavar finns att låna.

CardioXpress

Välkommen till en 35-minuters genomkörare med fokus på puls och konditionsträning. Med kroppsvikten som redskap jobbar vi med pulshöjande övningar i högintensiva intervaller – ett effektivt sätt att träna för maximal utdelning på kort tid.

Spinning

Spinning är det ultimata passet för dig som vill förbättra eller underhålla din kondition. Du bestämmer själv din ansträningsnivå. Med vårt pulssystem, PolarZone behöver du inte längre fundera på om träningen ger optimal effekt. Du vet att du tränar på rätt nivå, du får direkt återkoppling och kan hela tiden följa din puls via en skärmduk.

Spinning 90

Konditionsträning för dig som vill prestera. Satsar du på ett cykellopp eller någon annan konditionsutmaning? Häng med från start i ett träningsupplägg med progression under inomhussäsongen. Under de fyra olika träningsperioderna fokuserar vi på de kvalitéer du behöver för att höja din kapacitet på cykeln. Från grundkondition till maximering av syreupptagningsförmåga och slutligen en formtoppning.

Spinning 90 passar främst dig som tränat spinning eller cykling tidigare. Under passen använder vi Polar Club pulssystem. Pulsmätare lånar du på plats.

Spinning Start-Up

Passet för dig som är nyfiken på spinning och vill komma igång med en hållbar konditionsträning. Här tar vi allt från början. Vi hittar tekniken på cykeln och upptäcker spinningens alla fördelar på ett varsamt sätt.
Du behöver inte ha provat på spinning eller annan konditionsträning tidigare för att delta. Passet är 35 minuter långt inklusive uppvärmning och avslutande stretch.

Box

Här får du träna alla moment som en boxare behöver träna för att bli stark och uthållig: boxteknik, styrka och kondition. Passet präglas av enkelhet, teamwork, svett – Keep up the fighting spirit! Passet körs i 55 samt 45 minuters upplägg.

Kettlebell

Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande.

Extreme™

Extreme™ är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller.

Soma Move®

Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.

Run - Start up (passet har just nu uppehåll)

Har du funderat på att börja jogga men aldrig vågat prova?
Då är Run - Start up något för dig! Tillsammans med andra nybörjare tar vi allt från grunden. Successivt bygger vi upp konditionen med hjälp av enkla övningar och lättare löpning. Ta chansen att upptäcka en ny, lättillgänglig motionsform tillsammans med andra. Välkommen till ett inspirerande kom igång-pass!

Löpträning (passet har just nu uppehåll)

Upptäck löpning som motionsform! Här fokuserar vi på teknik i löpningen för att få ut maximalt av träningen.

Stavgång senior

Välkommen till ett härligt stavgångspass ute i friska luften! Här får du tipsen som förbättrar din teknik, och vi stannar till för olika roliga styrkeövningar som du har nytta av även för egen träning. Vi ses på Terrassen utanför Bollnäs Sporthall, i kläder efter väder! Om du har egna stavar är du välkommen att ta med dem, men stavar finns även att låna. Kom gärna tio minuter innan passet startar om du vill ha hjälp med inställning av stavarna.

Winter Fit Outdoor

Winter Fit är passet som utmanar dig under vintersäsongen! Du utmanas i både styrke- och konditionskrävande övningar som utförs i superset och tidsintervaller på olika stationer, så att du får ta ut dig helt i varje övning. Efter en kort vila är du redo att ge allt i nya utmaningar!

Burn

Burn är ett extremt effektivt pass där vi under 35 minuter jobbar med högintensiv konditionsträning och explosiv styrketräning. Vi utmanar dig att gå ur din komfortzon och coachar dig till att nå dina personliga träningsmål. Vi kommer att jobba både med kroppsvikt och med utrustning. Passet passar dig som önskar att träna hårt och effektivt på kort tid!

Bootcamp

Bli den bästa versionen av dig själv! Bootcamp är ett tufft pass, inspirerat av militärträning och med utmaningar på flera plan, både fysiskt och mentalt. Med HIIT (high intensity training) som bas använder vi både redskap såsom däck, kettlebells, vikter och den egna kroppen i en mix av styrkeövningar, explosivitet och uthållighet. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar. Oavsett varifrån du startar kommer du att upptäcka att ingenting är omöjligt – tillsammans är vi urstarka!

CardioStrength

I CardioStrength jobbar vi individuellt med styrkeövningar i superset och triset, varvat med konditionsavsnitt i högintensiva intervaller. Passet hjälper dig att utveckla din styrka, snabbhet, balans och koordination. Vi arbetar med kroppsvikten som enda motstånd i övningar som du kan ta med dig i din egen hemmaträning.

Zone24

Ta ytterligare ett steg bort från din komfortzon i passet Zone24. Energi, glädje, styrka, uthållighet och fullt mentalt fokus från start till stopp med 24 övningar i och runt träningsburen! Du orkar mer än du tror, oavsett om du jobbar enskilt eller som en del av ett team. I detta pass får du båda delarna.

Circle24

24 övningar. 24 chanser att lämna din komfortzon och våga maxa. Det här är passet för dig som gillar högintensiv träning. Du kör individuellt och väljer själv nivå på dina utmaningar på de olika stationerna. Ge dig själv 24 tillfällen att upptäcka att du orkar mer än du tror.

StepStyrka

Steppa upp din träning! Passet StepStyrka är en kraftfull mix av puls och styrka. Vi jobbar med enkla grundsteg som vi bygger på till rejält pulshöjande förflyttningar på, över och runt lådan. Däremellan får du effektiv styrketräning i kroppsviktsövningar. Välkommen till en rolig utmaning för koordination, kondition och styrka! StepStyrka passar dig som gärna rör dig till musik och samtidigt vill ha känslan av ett tufft styrkepass.

PT-Cirkel

Back to basic - det enkla går alltid hem hos oss alla! PT Cirkel är varierat och effektivt stationsträningspass. Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. På bara 30 minuter kommer din Personliga tränare se till att du känner dig både nöjd och genomtränad!

Hype

Lär dig hur du kan bygga större och starkare muskler genom att använda hypertrofi i din styrketräning! Hype är effektiv och intensiv styrketräning för hela kroppen där du jobbar med din egen kroppsvikt, stepbräda, fria vikter och viktstänger. Det här är passet för dig som vill nå snabb framgång i din styrketräning!

PlyoStrength

Plyometrisk träning ökar din explosiva styrka. I PlyoStrength jobbar vi individuellt med styrkeövningar i superset och triset, varvat med konditionsavsnitt där vi kör högintensiva intervaller och utmanar oss i övningar som syftar till att utveckla så mycket kraft som möjligt på kort tid, där olika hoppövningar är ett självklart inslag. Passet hjälper dig att utveckla din styrka, snabbhet, balans och koordination.

Summer Fit

Summer Fit är passet för dig som gillar effektiv sommarträning! Du utmanas i både styrke- och konditionskrävande övningar som utförs i superset och tidsintervaller på olika stationer, så att du får ta ut dig helt i varje övning. När du är färdig med den ena stationen, får du en kort paus innan du går vidare till nästa.

Styrkegympa 55+

Vi erbjuder träning för alla åldrar. Vi har utvecklat ett träningspass som riktar sig till dig som är 55 år eller äldre. Passet innehåller enklare uppvärmning efterföljt av styrketräning med kroppen, gummiband, träningsstång som lätt kan anpassas till din träningsvana och erfarenhet. Kontakta gärna vårt gym för mer information om träningen och hur du bokar dig.

Box

Här får du träna alla moment som en boxare behöver träna för att bli stark och uthållig: boxteknik, styrka och kondition. Passet präglas av enkelhet, teamwork, svett – Keep up the fighting spirit! Passet körs i 55 samt 45 minuters upplägg.

Functional X

Ett riktigt all inclusive-pass! Funktionell styrketräning som mixas med kortare pulstoppar. Upplägget har en progression som gör det roligt och utmanande men samtidigt enkelt för dig att anpassa träningen utifrån dina förutsättningar. Functional bygger din styrka inifrån och skapar stabilitet och balansering i kroppen.

Cirkelgym

Cirkelgym är ett instruktörslett cirkelträningspass i gymmet som vänder sig till både nybörjare och träningsvana. Under passet får du en effektiv träning av kroppens alla muskelgrupper i gymmets olika träningsmaskiner. Instruktören peppar och håller koll på när det är dags att byta övning. Passet avslutas med en gemensam stretch. Cirkelgym finns på Arbrå Sporthall och Kilafors Sporthall.

Power

Ett enkelt och effektivt styrketräningspass för hela kroppen där vi använder skivstång och vikter. Du väljer själv vikterna på stången och din ansträngningsnivå. Ett utmärkt pass för den träningsovane.

Core

Core är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor.

CoreXpress

Core Xpress är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Kettlebell

Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande.

Extreme™

Extreme™ är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller.

Soma Move®

Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.

UX Energy

UX Energy är passet för dig som gillar varierad träning och taggas av att se andra träna hårt! Vi tränar i och omkring den multifunktionella UXCrossburen och lägger till redskap som kettlebells, viktskivor och battle ropes. Under första varvet bygger vi upp energin på de 12 olika stationerna. På andra varvet höjer vi nivån och går ”all in”. Räkna med riktigt rolig träning från start till mål!

FYS senior

Ett gruppträningspass där du tränar individuellt vid olika stationer med övingar för hela kroppen. Övningarna anpassas efter olika nivåer så att alla kan delta. Instruktören guidar dig till en trygg och effektiv träning. Vi inleder med en enkel uppvärmning tillsammans. Efter cirkelträningen varvar vi ned och stretchar.

Cirkelgym senior

Cirkelgym är ett instruktörslett cirkelträningspass i gymmet som vänder sig till både nybörjare och träningsvana. Under passet får du en effektiv träning av kroppens alla muskelgrupper i gymmets olika träningsmaskiner. Instruktören peppar och håller koll på när det är dags att byta övning. Passet avslutas med en gemensam stretch. Cirkelgym finns på Arbrå, Bollnäs samt Kilafors Sporthall.

Senior

Senior heter vårt gruppträningspass för äldre. Träningen riktar sig till de i målgruppen 55 år och uppåt (pensionärer) som på ett roligt och socialt sätt vill underhålla eller förbättra sitt hälsotillstånd. Upplägget består av traditionella styrke- och rörlighetsövningar för hela kroppen med inslag av enkla, roliga och pulshöjande övningar. Träningen är upplagd för att passa alla, från nybörjaren till den mer vane motionären.

Yoga Light

Yoga Light är en mjuk och skonsam yogaform som du enkelt kan anpassa efter din egen rörlighet. Vi stretchar ut kroppen och fokuserar på andningen för att komma ned i varv. Passet avslutas alltid med en djupavslappning på mattan.

PowerYoga

Ett kraftfullt, fysiskt förhållningssätt till yoga ligger till grund för PowerYoga. Vi kombinerar positioner med fokus på stora muskelgrupper och tränar för ökad styrka, flexibilitet och uthållighet. PowerYoga passar dig som vill känna att du genomfört ett starkt, svettigt träningspass.

Yoga Vinyasa

Välkommen till en dynamisk form av yoga, där andning och rörelser ger ett flöde mellan olika positioner. Kroppen blir starkare och mer flexibel, du höjer pulsen och får ett bra träningspass samtidigt som du ökar ditt mentala fokus.

Release®

Ge dig själv tid att stretcha ut spänningar och stelhet från träning eller stress. Vare sig du är hårt tränande eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen och öppnar, förlänger och återhämtar. Med koncentration som annan träning utför du detta på matta utan skor.

Yoga

Klassisk yoga som passar alla. Vi fokuserar på kroppsställningar, andningsövningar och djupavslappning. Vi blandar dynamiska kroppsövningar med att statiskt stanna i enklare positioner. Yogaformen är ett bra komplement till annan fysisk aktivitet såsom promenader, löpning och styrketräning.

Soma Move®

Soma Move® bygger på djuriska rörelser, såkallad ”animal workout” med ett skönt flyt mellan övningarna. Passet utmanar kroppen med stora, varierade rörelser och du får lära dig att använda kroppen på ett helt nytt sätt. Vi följer inte musikens takt men använder oss ändå av musikens energi till att ge oss kraft och ork under passets gång.

Soma Mind®

Soma Mind® är en lugn rörlighetsträning där vi går igenom hela kroppen, kommer ned i varv och får bort spänningar genom att arbeta med bindvävssträckningar och andning. En funktionell stillhet som är inspirerande och enkel. Passar dig som vill ha balans mellan aktivitet och vila, mellan prestation och återhämtning. Perfekt ihop med Soma Move®.

Yoga för gravida (passet har just nu uppehåll)

Lär känna din egen kropp under graviditeten och hitta balansen mellan aktivitet och vila. Fyll på med kraft och energi samtidigt som du i lugn och ro hittar kontakten med ditt barn i magen.

I Yoga för gravida stärker vi upp kroppen med fokus på muskulaturen i rygg, ben och bäckenbotten. Vi arbetar också med övningar som avlastar och bibehåller rörligheten genom graviditetens olika faser. Djupandningsövningar hjälper dig att komma ned i varv och förbereder dig inför förlossningen.

Yoga för gravida är lämpligt från och med graviditetsvecka 15. Du behöver inte ha tränat alls eller ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. För dig som redan är aktivt tränande är passet ett utmärkt komplement till din vanliga träningsrutin.

FoamRoller (passet har just nu upphåll)

En form av sportmassage som utförs på egen hand med en rulle. Genom övningar bearbetar du muskler, bindväv, triggerpunkter i en kombination av tryck och rörelse. Tekniken har senaste åren ökat i popularitet både bland idrottare och vanliga motionärer. Tekniken förbättrar kvalitén på kroppens mjuka vävnader som muskler, bindväv, senor och ligament.

Rhythm and Moves

Rhythm and Moves är ett härligt, rytmiskt träningspass med mycket rörelsegäldje och med insalg av olika rytmer och dansstilar med fokus på Latino- och Afrodans. Enkelt och roligt - inga förkunskaper behövs.

Zumba® Fitness

Zumba® Fitness är ett dansinspirerat pass med inspiration från traditionell musik som cumbia, salsa och samba. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna och de enkla dansrörelserna.

Just Dance

Har du aldrig dansat förut? Våga prova något nytt! Dans är en härlig träningsform som utvecklar kondition, koordination och rörlighet. Dessutom är det vansinnigt roligt! I den här klassen är det glädjen som står i fokus. Här finns inga pekpinnar eller krav på förkunskaper. Vem du än är – Just Dance!

Afrodans

Till toner av rytmisk, glad och kraftfull musik jobbar vi med enkla men konditionskrävande rörelser. Dansformen är lekfull, frigörande och explosiv där energi och rörelseglädje står i fokus. Inga förkunskaper behövs.

MammaStyrka

Detta är passet för dig som vill komma i gång med träning efter graviditet. Passet bygger upp din styrka och smidighet med extra fokus och träning för mage, rygg och bäckenbotten. Har du frågor angående träning efter graviditet kontakta vår sjukgymnast på tel: 0278-257 74.

MammaGym

Gympass med fokus på att träna din styrka och stabilitet. Instruktör och sjukgymnast finns på plats och visar övningar och hjälper dig med ett anpassat upplägg. Träningen funkar fint för både mammor och pappor. Av säkerhetsskäl behöver barnen sitta i babyskydd vid träningen.

Gymträning med bebis

Hos oss har du möjlighet att ta med din bebis till gymmet. Bebisen behöver sitta tryggt i sitt babyskydd under passet.

Yoga för gravida (passet har just nu uppehåll)

Lär känna din egen kropp under graviditeten och hitta balansen mellan aktivitet och vila. Fyll på med kraft och energi samtidigt som du i lugn och ro hittar kontakten med ditt barn i magen.

I Yoga för gravida stärker vi upp kroppen med fokus på muskulaturen i rygg, ben och bäckenbotten. Vi arbetar också med övningar som avlastar och bibehåller rörligheten genom graviditetens olika faser. Djupandningsövningar hjälper dig att komma ned i varv och förbereder dig inför förlossningen.

Yoga för gravida är lämpligt från och med graviditetsvecka 15. Du behöver inte ha tränat alls eller ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. För dig som redan är aktivt tränande är passet ett utmärkt komplement till din vanliga träningsrutin.

Xpresspassen är för dig som vill ha effektiv träning avklarad på endast 30 minuter.

Core Xpress

Core Xpress är ett pass som bygger upp styrka i hela kroppen och stärker din bål. Resultatet av träningen är märkbar, då den skapar balans i kroppen och ger en bra grundstyrka för övrig träning och vardagssysslor. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Extreme Xpress

Extreme Xpress är ett styrke- och konditionspass med funktionella, roliga och utmanande styrkeövningar för hela kroppen. Passet har en hög intensitet och bygger på att vi arbetar med övningarna i intervaller. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 35 minuter.

Kettlebell Xpress

Det 300 år gamla träningsredskapet är populärt igen! Kettlebellen är ett klotformat träningsredskap som tar den funktionella träningen till nya nivåer. Passet är både styrke- och konditionsmässigt utmanande. Xpresspassen är intensiva och ger erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Power Xpress

Ett enkelt och effektivt styrketräningspass för hela kroppen där vi använder skivstång och vikter. Du väljer själv vikterna på stången och din ansträngningsnivå. Ett utmärkt pass för den träningsovane. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 30 minuter.

Release® 30 min

Ge dig själv tid att stretcha ut spänningar och stelhet från träning eller stress. Vare sig du är hårt tränande eller inte har du glädje av den här klassen. Vi går igenom hela kroppen och öppnar, förlänger och återhämtar. Med koncentration som annan träning utför du detta på matta utan skor.

Spinning Xpress

Spinning Xpress är det ultimata passet för dig som vill förbättra eller underhålla din kondition. Du bestämmer själv din ansträngningsnivå. Xpresspassen är intensiva och erbjuder dig effektiv träning på endast 35 minuter.

Yoga 30

En modern, dynamisk yogaform som är baserad på den klassiska yogan. Rörelserna görs i ett flöde med en medveten andning som röd tråd. Passar dig som vill ha både fysisk och mental träning.

Att träna pulsbaserat betyder att du låter ditt hjärta och puls styra träningen. Med vårt pulssystem Polar Club behöver du inte längre fundera på om träningen ger optimal effekt. Du vet att du tränar på rätt nivå, du får direkt återkoppling och kan hela tiden följa din puls via en skärmduk. Instruktören ser också din puls och kan guida dig till rätt nivå genom hela passet, oavsett om du behöver lägga in ytterligare en växel eller dra ner på tempot.

Så här fungerar det:

  • För att du ska kunna använda dig av Polar Club så behöver du innan passet skapa ett konto i Polars webbtjänst Polar Flow. Registeringen går fort och är enkel - Klicka på länken och följ instruktionerna. Registrering hos Polar Club Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
  • Under passen kommer du att få låna ett pulsband. Vill du ha ett eget band så säljer vi dessa i receptionen för 899 kronor. Dessa sänder via Bluetooth smart och heter Polar H10. Länk till annan webbplats.
  • Vill du kunna följa din träning även på andra gruppträningspass erbjuder vi också försäljning av Polars puls- och aktivitetsklocka A300 där du kan följa din puls i alla dina träningspass samt se din vardagliga fysiska aktivit. Vid köp av klockan A300 ingår pulssensorn Polar H7 och kostar 1299 kronor.
  • Detta band är även kompatibelt med smartphones, polars pulsklockar och de flesta cardiomaskiner på gymmen exempelvis löpband så man får upp pulsen även i dessa displayer.
  • Innan passet startar loggar du in med Polar Flow-konto och lånar ett numrerat sändarbälte om du inte har ett eget. Sedan registrerar du sändarens nummer i systemet och sen är du redo att köra.
  • Under passet kan du hela tiden följa din puls via skärmduken och anpassa ansträngningsnivån enligt instruktörens hänvisningar.


Uppföljning:

Efter avslutat pass får du direkt återkoppling genom en summeringsvy
på skärmduken. Här ser du din snitt- och högsta puls samt spenderad tid i respektive träningszon. Fakta som gör det enkelt för dig att se hur effektivt du tränat.

Samtidigt som passet är avslutat så hittar all statistik från ditt träningspass i ditt Polar Flow-konto som du enkelt kan ta del av med app till telefon, platta eller dator.

OBS! Kom ihåg att skapa ditt konto innan du kommer till Bollnäs Sporthall. Detta för att så snabbt och smidigt som möjligt kunna registrera dig på Spinningklasserna.

Aqua Core

Aqua Core är ett pass med extra fokus på träning av bålmuskulaturen, det vill säga mage och rygg. Det här bidrar till bättre stabilitet och balans i kroppen. Vattnet används som motstånd tillsammans med handskar och vikter. Träningen är dessutom konditionsförbättrande.

Aqua Cross

Aqua Cross är ett allsidigt träningspass som utmanar kroppens alla fysiska förutsättningar. Styrka, kondition och kroppskontroll i olika intervaller präglar detta allsidiga pass.

Aqua Pulse

Ett intervallbaserat träningspass på djupt vatten. Aqua Pulse är en träningsform som bygger på stationer, det ger en väldigt allround träning när det gäller styrka, koordination och kondition, där vi hela tiden jobbar med pulsering både när det gäller intensitet och tid.

Aqua Mix

Ett helkroppspass som hämtar inspiration från olika vattenträningsformer. I passet används redskap som tillsammans med vattnets motstånd bidrar till att öka både kondition och styrka. Övningarna utförs på både grunt och djupt vatten.

Aqua Extreme

Här tränas hela kroppen i ett högintensivt tempo. Med vattnet som motstånd utför vi olika styrke- och konditionsövningar där vi under större delen av passet jobbar mot klockan - vi försöker utföra så många repetitioner som möjligt under en angiven tid. Detta gör att du hela tiden kan se framsteg i din träning och tävla mot dig själv eller en kompis. Ett roligt, utmanande och effektivt pass.

Aqua Light

Ett pass som riktar sig till både dig som är nybörjare, dig som vill komma igång med vattenträning och till dig som redan är van vid träning. Oavsett ditt utgångsläge erbjuder Aqua Light en allsidig träning för hela kroppen. Tempot och intensiteten i övningarna anpassar du enkelt till din förmåga och dina behov.

Aqua Senior

Ett pass som riktar sig till en äldre målgrupp. Passet passar bra för de som vill komma i gång med vattenträning eller underhålla sin fysiska form. Aqua Senior körs i ett lågintensivt tempo som passar alla, oavsett om du har fysiska besvär eller ej.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 maj 2024 kl. 13.02

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: