Personlig träning

Det absolut bästa alternativet för dig som vill få ut maximalt av din träning, på alla nivåer, är att anlita en Personlig Tränare (PT) oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Tillsammans med din PT görs en långsiktig träningsplanering för att dina mål ska bli verklighet på ett så snabbt och säkert sätt som möjligt.

Vad vi erbjuder

Att träna med en personlig tränare innefattar inte enbart träning i gym, utan kan bestå av många olika delar som exempelvis: konditionsträning, funktionell träning, gruppträning, vattenträning, fystester och kostrådgivning. Allt sker efter dina önskemål och målsättningar. För att nå bästa möjliga resultat rekommenderar vi regelbundna träffar med din PT.

Under 30 minuter går du, tillsammans med en tränare, igenom dina personliga mål, baserat på tidigare erfarenhet, livssituation och hur du bäst kan nå de resultat du strävar efter.

Därefter gör tränaren ett personligt anpassat träningsprogram som ni under 60 min går igenom i gymmet. Där går ni igenom maskininställningar samtidigt som du får lära dig att göra övningarna på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt. Dessutom har du fått en personlig kontakt som kan hjälpa dig då det är dags att utveckla ditt program ytterligare.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Träna med din PT tillsammans med andra!

Your Personal Trainer (YPT) är ett koncept där du kan träna med din PT i en mindre grupp, till en lägre kostnad och samtidigt motiveras av den positiva effekten det ger att träna tillsammans med andra. Den personliga tränaren lägger upp innehållet utifrån deltagarnas målsättning med träningen. Du och dina vänner kan även boka en egen YPT utifrån er gemensamma målsättning.

Detta ingår i YPT:

 • Individuell träff med din PT för kartläggning av din personliga målsättning.
 • Individuell kostanalys samt möjlighet till kroppsmätning.
 • Du får ett skräddarsytt träningsupplägg utifrån dig och din personliga målsättning.
 • Du och din PT kan enkelt kommunicera och utvärdera din träning via ett webbbaserat system där du kan se ditt personliga upplägg.
 • Du får totalt 10 stycken gemensamma träningsträffar i en mindre grupp om 4-8 personer. Av dessa träffar är tre i föreläsningsform och sju körs som fysiska träningspass.
 • Tre individuella uppföljningar mellan träningsträffarna.
 • Ett viktigt mål för din PT är att du ska få med dig mycket kunskap och ny inspiration som du ska ha nytta av i din fortsatta träning.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Att ta reda på din fysiska status är positivt utifrån många aspekter. Hos oss kan du testa din kondition, styrka och rörlighet. Våra fystester ger dig värdefull information om din fysiska kapacitet och vad du behöver lägga energi och fokus på i din träning.

Konditionstest på cykel

Med hjälp av pulsklocka och en specialutformad testcykel så kan vi på ett enkelt, tillförlitligt och snabbt test ta reda på din maximala syreupptagningsförmåga. Passar såväl tränade som nybörjare då testen endast sker på en något ansträngande nivå.

Maxpulstest

Att veta sin personliga maxpuls är grunden för en personligt anpassad puls och konditionsträning, oavsett om det är för spinningpasset, crosstrainern eller löpspåret. Vi har utrustningen och kunskapen att hjälpa dig med detta.

FMS test

Vilka är dina kroppsliga styrkor och vilka delar kan du utveckla för att få en mer funktionell kropp? Med hjälp av en funktionell rörelsescreening kan vi analysera detta och du får värdefulla tips på hur du kan få en mer funktionell kropp, som är både stark och balanserad för att möta träningens och vardagens krav på olika rörelser.

Övriga tester

Vi erbjuder även en mängd andra tester för exempelvis maxstyrka, kondition, spänst, hållning och rörlighet. Tillsammans skräddarsyr vi testerna efter dina önskemål.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

På en kostrådgivning får du individuell hjälp med att ta fram vad som är bäst för just dig att lägga på tallriken.

Vi analyserar dina kostvanor och du får ovärderliga tips på vad du kan förändra för att nå dina mål. Eller varför inte ta med en kostrådgivare nästa gång du handlar mat, som lär dig hur man letar efter bra livsmedel i affären? Att skaffa sig kunskap om hur man väljer bra mat är ett måste för den som strävar efter en hälsosam livsstil.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

I det Stora hälsopaketet erbjuder vi dig ett heltäckande upplägg för din hälsa. Du får sammanlagt 5 timmars personlig träning och kostrådgivning, som gemensamt bidrar till ett helhetstänk för en hälsosam livsstil där både kost och träning är viktiga delar.

Personlig träning inkluderar:

 • Målformulering.
 • Behovsanalys med bland annat tester av din fysiska status genom konditions-, styrke- och rörlighetstester.
 • Personligt träningsprogram med praktisk genomgång av tekniktips och feedback.
 • Uppföljning och utvärdering med nya tester.

Kostrådgivning inkluderar:

 • Kostanalys.
 • Målformulering.
 • Uppföljning och utvärdering med ny mätning.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Kvinna med kort mörkt hår ler och kollar in i kameran

Annika Lans

Annika har jobbat som sjukgymnast i över 20 år och har lång erfarenhet gällande nacke, rygg och ledproblematik. Efter många år som elitsatsande inom skidorientering, orientering och multisport har hon även breda och unika kunskaper inom rehab- och idrottsträning att dela med sig av.

Annika gör en undersökning av din problematik och lägger upp en rehabplan gällande behandling i kombination med anpassad träning.


Utbildning och erfarenhet:

 • Legitimerad Sjukgymnast.
 • Certifierad MammaMage-tränare.
 • Akupunktur.
 • OMT.
 • Instruktör i bland annat gruppträningspassen Kettlebell, Yoga, Soma Move, Nordic Power, Release, Foamroller, Mammastyrka och Nordic senior.


Träningsfilosofi:
"Alla kan träna på sin nivå!"

Kontaktuppgifter:

annika.lans@bollnas.se
Reception Gym: 0278-257 74

Pris för Personlig Träning - boka fler pass och få mängdrabbat

Pass

Pris

Rabatterat pris

1 pass, 60 min

700 kr


3 pass

2 065 kr

688 kr/timme

10 pass

6 360 kr

636 kr/timme

20 pass

11 745 kr

587 kr/timme

30 pass

16 390 kr

546 kr/timme

YPT (personlig träning i grupp 13 gånger)

5 100 kr/person


Priser för kostrådgivning och stora hälsopaketet

Tjänster

Pris

Kostrådgivning, 60 min

700 kr

Stora hälsopaketet, 5 timmar

3 180 kr

Sidinformation

Senast uppdaterad:
31 januari 2024 kl. 13.51

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: