Personlig träning

Det absolut bästa alternativet för dig som vill få ut maximalt av din träning, på alla nivåer, är att anlita en Personlig Tränare (PT) oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Tillsammans med din PT görs en långsiktig träningsplanering för att dina mål ska bli verklighet på ett så snabbt och säkert sätt som möjligt.

Vad vi erbjuder

Att träna med en personlig tränare innefattar inte enbart träning i gym, utan kan bestå av många olika delar som exempelvis: konditionsträning, funktionell träning, gruppträning, vattenträning, fystester och kostrådgivning. Allt sker efter dina önskemål och målsättningar. För att nå bästa möjliga resultat rekommenderar vi regelbundna träffar med din PT.

Under 30 minuter går du, tillsammans med en tränare, igenom dina personliga mål, baserat på tidigare erfarenhet, livssituation och hur du bäst kan nå de resultat du strävar efter.

Därefter gör tränaren ett personligt anpassat träningsprogram som ni under 60 min går igenom i gymmet. Där går ni igenom maskininställningar samtidigt som du får lära dig att göra övningarna på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt. Dessutom har du fått en personlig kontakt som kan hjälpa dig då det är dags att utveckla ditt program ytterligare.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Träna med din PT tillsammans med andra!

Your Personal Trainer (YPT) är ett koncept där du kan träna med din PT i en mindre grupp, till en lägre kostnad och samtidigt motiveras av den positiva effekten det ger att träna tillsammans med andra. Den personliga tränaren lägger upp innehållet utifrån deltagarnas målsättning med träningen. Du och dina vänner kan även boka en egen YPT utifrån er gemensamma målsättning.

Detta ingår i YPT:

 • Individuell träff med din PT för kartläggning av din personliga målsättning.
 • Individuell kostanalys samt möjlighet till kroppsmätning.
 • Du får ett skräddarsytt träningsupplägg utifrån dig och din personliga målsättning.
 • Du och din PT kan enkelt kommunicera och utvärdera din träning via ett webbbaserat system där du kan se ditt personliga upplägg.
 • Du får totalt 10 stycken gemensamma träningsträffar i en mindre grupp om 4-8 personer. Av dessa träffar är tre i föreläsningsform och sju körs som fysiska träningspass.
 • Tre individuella uppföljningar mellan träningsträffarna.
 • Ett viktigt mål för din PT är att du ska få med dig mycket kunskap och ny inspiration som du ska ha nytta av i din fortsatta träning.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Att ta reda på din fysiska status är positivt utifrån många aspekter. Hos oss kan du testa din kondition, styrka, rörlighet och kroppssammansättning. Våra fystester ger dig värdefull information om din fysiska kapacitet och vad du behöver lägga energi och fokus på i din träning.

Konditionstest på cykel

Med hjälp av pulsklocka och en specialutformad testcykel så kan vi på ett enkelt, tillförlitligt och snabbt test ta reda på din maximala syreupptagningsförmåga. Passar såväl tränade som nybörjare då testen endast sker på en något ansträngande nivå.

Maxpulstest

Att veta sin personliga maxpuls är grunden för en personligt anpassad puls och konditionsträning, oavsett om det är för spinningpasset, crosstrainern eller löpspåret. Vi har utrustningen och kunskapen att hjälpa dig med detta.

Kroppsammansättning

Med hjälp av kaliper så bestäms din kroppsammansättning och du får veta din vikt och fettprocent och kan därigenom på ett bra sätt övervaka fett och muskelutveckling och sätta egna personliga mål att sträva mot. Du får även tips och råd hur du kan utveckla din träning.

FMS test

Vilka är dina kroppsliga styrkor och vilka delar kan du utveckla för att få en mer funktionell kropp? Med hjälp av en funktionell rörelsescreening kan vi analysera detta och du får värdefulla tips på hur du kan få en mer funktionell kropp, som är både stark och balanserad för att möta träningens och vardagens krav på olika rörelser.

Övriga tester

Vi erbjuder även en mängd andra tester för exempelvis maxstyrka, kondition, spänst, hållning och rörlighet. Tillsammans skräddarsyr vi testerna efter dina önskemål.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

På en kostrådgivning får du individuell hjälp med att ta fram vad som är bäst för just dig att lägga på tallriken.

Vi analyserar dina kostvanor och du får ovärderliga tips på vad du kan förändra för att nå dina mål. Du kan också få hjälp att mäta din kroppssammansättning för att kunna sätta konkreta mål och se dina framsteg över tid. Eller varför inte ta med en kostrådgivare nästa gång du handlar mat, som lär dig hur man letar efter bra livsmedel i affären? Att skaffa sig kunskap om hur man väljer bra mat är ett måste för den som strävar efter en hälsosam livsstil.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

I det Stora hälsopaketet erbjuder vi dig ett heltäckande upplägg för din hälsa. Du får sammanlagt 5 timmars personlig träning och kostrådgivning, som gemensamt bidrar till ett helhetstänk för en hälsosam livsstil där både kost och träning är viktiga delar.

Personlig träning inkluderar:

 • Målformulering.
 • Behovsanalys med bland annat tester av din fysiska status genom konditions-, styrke- och rörlighetstester.
 • Personligt träningsprogram med praktisk genomgång av tekniktips och feedback.
 • Uppföljning och utvärdering med nya tester.

Kostrådgivning inkluderar:

 • Kostanalys.
 • Mätning av kroppssammansättning.
 • Målformulering.
 • Uppföljning och utvärdering med ny mätning.

För frågor eller bokning kontakta Bollnäs sporthalls gym på telefonnummer 0278-252 40.

Personlig tränare

Kvinna ler och kollar in i kameran

Elin Larsson

Elin är en väldigt motiverande och engagerad PT som har flera tusen timmars erfarenhet med kunder. Hon har en stor passion och ett brinnande intresse för träning som hon tar med sig in i varje träningspass. Elin lägger stor vikt vid att du som PT-kund utvecklas både fysiskt och mentalt.

Elin är expert på coaching, styrketräning och viktreduktion. Hon är bland annat certifierad i NLP Leadership Master Practioner (coaching), och var Personlig Tränare i tv-produktionen ”En Ny Start” i Norge. Elin strävar alltid efter att bli bättre, och har kontinuerligt vidareutbildat sig inom olika kost-och träningskurser.

Elin erbjuder utmanande, effektiva och roliga pass, skräddarsydda efter det mål du önskar att uppnå. Du kan vänta dig mycket goda resultat oavsett vilken målsättning du har.


Utbildning och erfarenhet:

 • Filosofie kandidatexamen Hälsopedagogik vid Högskolan i Gävle.
 • Personlig Tränare-utbildning vid Högskolan i Gävle.
 • NLP Leadership Master Training (Coaching), Leading Edge.
 • 2 års koststudier vid Högskolan i Gävle.
 • Instruktör i de flesta gruppträningsformerna.

Träningsfilosofi:
"Believe you can and you're halfway there."

Kontaktuppgifter:

elin.m.larsson@bollnas.se
Reception Gym: 0278-252 40

Kille med mörkt hår ler in i kameran

Emil Persson

Emil har en magisterexamen i Idrottsvetenskap och har en bred kunskap inom idrottsområdet där hans specialområden är testmetodik, prestationsanalys, anpassad fysisk aktivitet och konditionsträning. Han har en bakgrund inom flera olika lagsporter som bandy, fotboll samt hockey och har tidigare arbetat med elitidrottare.

Emil har en holistisk syn på träning och utgår alltid från vetenskaplig kunskap. Tillsammans med honom kommer du att få ett individanpassat träningsupplägg för att skapa de bästa förutsättningarna för att nå dina mål. Genom hans stora intresse för coaching hittar du en träningsform som du tycker är rolig, varierande och som utmanar dig för att optimera ditt resultat.


Utbildning och erfarenhet:

 • Filosofie magisterexamen i Idrottsvetenskap (inriktning prestationsutveckling mot elitidrott) vid Mittuniversitetet i Östersund.
 • Filosofie kandidatexamen i Idrottsvetenskap (inriktning hälsofrämjande livsstil) vid Högskolan i Gävle.
 • Grundläggande antidopingutbildning från Riksidrottsförbundet.
 • Arbete med träning och matchanalyser inom elitbandyn.

Träningsfilosofi:
"Skillnaden som gör skillnaden är du!"

Kontaktuppgifter:

emil.persson@bollnas.se
Reception Gym: 0278-252 40

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Kvinna med kort mörkt hår ler och kollar in i kameran

Annika Lans

Annika har jobbat som sjukgymnast i över 20 år och har lång erfarenhet gällande nacke, rygg och ledproblematik. Efter många år som elitsatsande inom skidorientering, orientering och multisport har hon även breda och unika kunskaper inom rehab- och idrottsträning att dela med sig av.

Annika gör en undersökning av din problematik och lägger upp en rehabplan gällande behandling i kombination med anpassad träning.


Utbildning och erfarenhet:

 • Legitimerad Sjukgymnast.
 • Certifierad MammaMage-tränare.
 • Akupunktur.
 • OMT.
 • Instruktör i bland annat gruppträningspassen Kettlebell, Yoga, Soma Move, Nordic Power, Release, Foamroller, Mammastyrka och Nordic senior.


Träningsfilosofi:
"Alla kan träna på sin nivå!"

Kontaktuppgifter:

annika.lans@bollnas.se
Reception Gym: 0278-257 74

Pris för Personlig Träning - boka fler pass och få mängdrabbat

Pass

Pris

Rabatterat pris

1 pass, 60 min

590 kr


3 pass

1735 kr

578 kr/timme

10 pass

5 350 kr

535 kr/timme

20 pass

9 885 kr

494 kr/timme

30 pass

13 800 kr

460 kr/timme

YPT (personlig träning i grupp 13 gånger)

4 290 kr/person


Priser för kostrådgivning och stora hälsopaketet

Paket

Pris

Kostrådgivning, 60 min

590 kr

Stora hälsopaketet, 5 timmar

2 675 kr

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 februari 2023 kl. 08.04

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till:

Sidfot