Gymmet i Arbrå sporthall

Få upp flåset, lyft nåt tungt, träna dig rörligare och lär känna din kropp på nya sätt. Varmt välkommen till gymmet i Arbrå sporthall!

Hos oss hittar du ett brett utbud av maskiner, fria vikter och konditionsmaskiner. Vi har allt du behöver för att utvecklas i din träning.

Är gymträning något nytt för dig?

Hos oss kan du gymträna oavsett tidigare erfarenheter. Boka en instruktör som går igenom gymmet med dig och hjälper dig komma igång!

Kom igång i gymmet

I slutet av februari slog vi upp dörrarna till en ny maskinpark. Boka en introduktion och visning av den nya utrustningen. Våra hälsoinspiratörer guidar och hjälper dig med inställningar på maskiner, övningar och ger tips på utrustning. Introduktionen tar ca en timme och sker i små grupper med begränsat antal platser.

För att kunna boka introduktionspasset behöver du ha ett giltigt träningskort. Om du inte har en inloggning sedan tidigare behöver du registrera dig som ny användare.

Gymmet ligger i anslutning till simhallen, med god tillgänglighet där trapphiss finns. I Arbrå sporthall hittar du även vår reception som kan svara på dina frågor om kort, registrering, bokningar m.m.

Varmt välkommen till oss!

Kontakt

 • Gymmet i Arbrå sporthall

  sporthall.arbra@bollnas.se 0278 - 252 28

  Öppettider

  Måndag-torsdag 07.00-22.00
  Fredag 09.00-20.00

  Lördag-söndag 08.00-16.00

  Besöksadress

  Elevvägen 5
  821 80 Bollnäs

  Övrig information

  Fram till vecka 24 är gymmet stängt måndagar och onsdagar mellan 09:00-11:00 då passet Cirkelgym Senior hålls.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 maj 2022 kl. 08.58

Sidfot