Gymmet i Kilafors sporthall

Är du sugen på ett kreativt pass utifrån dagsformen eller träna efter ett program? I gymmet är det du som bestämmer. Varmt välkommen till gymmet i Kilafors sporthall!

Midsommarhelgen

Midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt

Vecka 26 – 33 har vi ändrade öppettider

Öppettider reception

Dag

Tid

Måndag

13.00–20.00

Tisdag

07.30-16.00

Onsdag

13.00–20.00

Torsdag

07.30-16.00

Fredag

13.00–20.00

Lördag

09.00-14.00

Söndag

Stängt

Hos oss hittar du en gedigen maskinpark och gott om fria vikter för dig som vill fokusera på styrketräning. Utöver detta ett antal konditionsmaskiner du behöver för att bibehålla eller få upp flåset.

Är gymträning något nytt för dig?

Hos oss kan du gymträna oavsett tidigare erfarenheter. Boka en instruktör som går igenom gymmet med dig och hjälper dig komma igång!

Kom igång i gymmet

Boka en introduktion och visning av utrustningen. Våra hälsoinspiratörer guidar och hjälper dig med inställningar på maskiner, övningar och ger tips på utrustning. Introduktionen tar cirka en timme och sker i små grupper med begränsat antal platser.

  • Av utrymmes- och brandsäkerhetsskäl ska dina ytterkläder och väskor förvaras i förvaringsskåpen som finns i omklädningsrummen, i trapphuset och på entréplan. Hänglås finns att köpa i receptionen vid entrén. Observera att vi inte ansvarar för personliga ägodelar.
  • Vi eftersträvar fräscha träningslokaler. Använd alltid inomhusskor då du tränar och se till att torka av maskiner, redskap och gruppträningsutrustning efter användning. Papper och rengöringsmedel finns i gym och gruppträningssalar.
  • Tänk på dina medtränande och tvätta dina träningskläder ofta. Det är inte tillåtet att träna med bar överkropp.
  • Häng tillbaka viktplattor samt lösa redskap i gymmet, liksom utrustning i gruppträningssalarna då du använt dem.
  • Magnesium eller liknande produkter är inte tillåtet att använda i gym eller gruppträningssalar.
  • I och med att du tränar hos oss så förbinder du dig till att följa kommunens dopingpolicy som finns anslagen i lokalerna.
  • Om du upptäcker något fel på våra maskiner eller redskap i gym och gruppträningssalar, vänligen meddela personalen så att vi kan åtgärda problemet.

För att kunna boka introduktionspasset behöver du ha ett giltigt träningskort. Om du inte har en inloggning sedan tidigare behöver du registrera dig som ny användare.

Gymmet är fördelat på två våningar. Gymmets övre plan har god tillgänglighet men för att komma till nedre plan finns endast trapp. Har du frågor om lokalen eller vill boka en instruktör, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen!

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 juni 2024 kl. 14.23

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: