Gymmet i Kilafors sporthall

Är du sugen på ett kreativt pass utifrån dagsformen eller träna efter ett program? I gymmet är det du som bestämmer. Varmt välkommen till gymmet i Kilafors sporthall!

Sista april

Öppet 07.00 – 16.00

Första maj är anläggningen stängd!

Kristihimmelsfärdsdag 9/5

Öppet 09.00– 16.00

Nationaldagen 6 juni

Öppet 09.00– 16.00

Midsommarhelgen

Midsommarafton: Stängt
Midsommardagen: Stängt

Ordinarie öppettider

Öppettider reception

Dag

Tid

Måndag - fredag

07.00–20.30

Lördag

09.00-16.00

Söndag

09.00-14.00

Hos oss hittar du en gedigen maskinpark och gott om fria vikter för dig som vill fokusera på styrketräning. Utöver detta ett antal konditionsmaskiner du behöver för att bibehålla eller få upp flåset.

Är gymträning något nytt för dig?

Hos oss kan du gymträna oavsett tidigare erfarenheter. Boka en instruktör som går igenom gymmet med dig och hjälper dig komma igång!

Kom igång i gymmet

Boka en introduktion och visning av utrustningen. Våra hälsoinspiratörer guidar och hjälper dig med inställningar på maskiner, övningar och ger tips på utrustning. Introduktionen tar cirka en timme och sker i små grupper med begränsat antal platser.

För att kunna boka introduktionspasset behöver du ha ett giltigt träningskort. Om du inte har en inloggning sedan tidigare behöver du registrera dig som ny användare.

Gymmet är fördelat på två våningar. Gymmets övre plan har god tillgänglighet men för att komma till nedre plan finns endast trapp. Har du frågor om lokalen eller vill boka en instruktör, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkommen!

Kontakt

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 april 2024 kl. 13.10

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till: