Förskolan Regnbågen

Vi lägger stor vikt vid att barnet under sin tid i förskolan ska bli en självständig, trygg och ansvarstagande människa. Med gott självförtroende och egna åsikter, som kan samarbeta och vara en god kamrat.

Leken har en stor plats hos oss. Den är barnets naturliga sätt att lära och ha roligt. I leken bearbetar barnet upplevelser, känslor, erfarenheter och befäster kunskap.

På vår förskola är alla viktiga, alla möts med respekt, blir sedda, bekräftade och i och med det växer viljan att upptäcka och utforska.

Samarbetet mellan föräldrar, barn och förskolan är grunden för vårt arbete. Vi skapar utrymme för lek, fantasi och kreativitet i en stimulerande och positiv miljö. Barnen upplever att det är roligt och meningsfullt att lära.

Alla som arbetar i vår förskola är positiva och tydliga förebilder. Genom reflektion, utvärdering och planering utvecklar vi ständigt vår verksamhet.

Vi arbetar miljömedvetet på förskolan, inomhus använder vi oss av olika återvinningskärl i form av olika sopsamlarmonster - dessutom vi har ett eget miljöhus på förskolans utegård!

Kontakt

 • Regnbågens förskola

  0278-253 87

  Besöksadress

  Parkstigen 1, 823 30 Kilafors

  Leveransadress

  Parkstigen 1, 821 30 Kilafors

  Postadress

  Bollnäs kommun, Regnbågens förskola, 821 80 Bollnäs

 • Rektor

  Åsa Svedberg

  asa.svedberg@bollnas.se 0278-254 04

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 mars 2023 kl. 11.58

Lämna synpunkt eller rapportera fel på sidan till:

Sidfot